Εντυπωσιακή ανάπτυξη για την Bewise – οι στόχοι της για το 2020

0

Πωλήσεις 3,2 εκατ. ευρώ εκτιμά ότι θα κάνει φέτος η Bewise, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο υλοποίησης έργων πληροφορικής και επικοινωνιών.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνάντηση με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μενέλαος Μακρυγιάννης, η Bewise έκλεισε το 2019 με κύκλο εργασιών στα 2,3 εκατ. ευρώ, όταν το 2018 και στους τέσσερις πρώτους μήνες λειτουργίας ήταν  400 χιλιάδες ευρώ. Η εταιρεία έχει παραδώσει 280 έργα σε 162 πελάτες και απασχολεί 38 άτομα, τα οποία έως το τέλος του 2020 θα είναι 42.

Στα άμεσα πλάνα της είναι και η περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό. Από το Σεπτέμβριο του 2019, λειτουργεί το γραφείο της στην Κύπρο το οποίο έχει ως χώρες ευθύνης τις Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και βέβαια την Κύπρο, στην οποία ήδη έχουν υλοποιηθεί 10 έργα.

Η Bewise έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, 24 έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα, 3 στο εξωτερικό και συνολικά 35 έργα cybersecurity. Το 85% των πελατών της εταιρείας, εμπιστεύονται στα στελέχη της Bewise τις υποδομές τους σε Cloud και IT Infrastructure, κάτι που υποδηλώνει την εμπιστοσύνη των πελατών στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει.

Ένας τομέας που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα και έχει υλοποιήσει αρκετά έργα είναι αυτός της εργασίας εξ αποστάσεως. Όπως ειπώθηκε χθες ο τομέας αυτός παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορονοϊού και έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων. Μάλιστα, η Bewise βρίσκεται σε συζητήσεις με ιδιωτικά σχολεία προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα για μαθήματα εξ αποστάσεως.

Ο κ. Μακρυγιάννης σχολιάζοντας την πορεία της εταιρείας σημείωσε: «Είναι αλήθεια πως ορισμένα από τα επιτεύγματα της εταιρείας σε μόλις 18 μήνες λειτουργίας, δεν τα περιμέναμε τόσο σύντομα. Το ξέραμε πως θα συμβούν, αλλά όχι στο χρόνο που ήρθαν. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και σε κάθε στέλεχος ξεχωριστά. Δουλέψαμε έξυπνα και με στρατηγική. Οι στόχοι μας για τα επόμενα χρόνια είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό, η περαιτέρω εδραίωσή μας ως εταιρεία boutique IT υπηρεσιών, καθώς και η ανάπτυξη δικών μας αποκλειστικά λύσεων.»

Share.

Comments are closed.