Ένα βήμα πιο κοντά ο ΟΤΕ στην ανάπτυξη τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου

0

Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις άδειες διαδικτυακού στοιχηματισμού, εκτός απρόοπτου, ψηφίζεται σήμερα και ανοίγει τον δρόμο στον ΟΤΕ να υλοποιήσει τα σχέδιά του για την παροχή υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, σε συνεργασία με την Intralot.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΟΤΕ ο Όμιλος ΟΤΕ προτίθεται να δραστηριοποιηθεί στο πεδίο αυτό και για το σκοπό αυτό η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε. της 12/06/2018 ενέκρινε την τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας ως προς τον εταιρικό σκοπό.

Επίσης προς την κατεύθυνση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ έχει εγκρίνει τη δημιουργία με την Intralot μιας νέας εταιρείας, η οποία θα ελέγχεται πλειοψηφικά από τον Όμιλο ΟΤΕ και η οποία θα αιτηθεί άδεια διαδικτυακού στοιχηματισμού. Η διοίκηση του ΟΤΕ επισημαίνει ότι η οριστική απόφαση για την δραστηριοποίηση αυτή θα εξαρτηθεί από την τελική μορφή του θεσμικού πλαισίου που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Ακόμη, ο ΟΤΕ διέψευσε κατηγορηματικά ενδεχόμενη εξαγορά ή συμμετοχή του ΟΤΕ ή οιασδήποτε θυγατρικής του στο μετοχικό κεφάλαιο της Intralot Α.Ε. ή και της Intrasoft Α.Ε.

Share.

Comments are closed.