Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Pylones Hellas: εμπορική διάθεση των προϊόντων & υπηρεσιών της NGINX

0

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, ανακοινώνει όντας επίσημα ο μοναδικός στον Ελλαδικό χώρο F5 Networks Gold Partner, την εμπορική διάθεση των προϊόντων και υπηρεσιών της NGINX, μετά την εξαγορά της NGNIX από την F5 Networks Inc.

Η F5 Networks, Inc. και η NGINX ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία βάσει της οποίας η F5 θα αποκτήσει όλες τις μετοχές της NGINX, συνολικής αξίας περίπου 670 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με την εξαγορά: “Η F5 αποκτά την NGINX για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ NetOps & DevOps, παρέχοντας στους πελάτες της συνεπείς και αξιόπιστες υπηρεσίες εφαρμογών, προσαρμοσμένες σε όλα τα περιβάλλοντα”.

Η F5 θα ενισχύσει την NGINX με λύσεις ασφάλειας, ενσωματώνοντας τις δικές της τεχνολογίες cloud security και load balancing με το λογισμικό της NGINX, επιταχύνοντας με αυτόν τον τρόπο τον στόχο της να διεισδύσει στην αγορά υπηρεσιών εφαρμογών. Παράλληλα θα αξιοποιηθεί το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της F5, τα κανάλια διανομής και το δίκτυο συνεργατών της για να αυξήσει τις ευκαιρίες πώλησης των υπηρεσιών γύρω από το λογισμικό της NGINX.

Ο κ. Γιώργος Λιναρδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Pylones Hellas, ανέφερε σχετικά με τη προσθήκη της NGINX στο χαρτοφυλάκιο λύσεων της Pylones: “Η F5 αποκτά βάθος στο κομμάτι των λύσεων σχεδιασμένες για DevOps, ενώ η NGINX από τη πλευρά της κερδίζει την δυνατότητα πρόσβασης σε δεκάδες χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες”.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη open source κοινότητα χρηστών της NGINX ήταν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που οδήγησαν την F5 Networks σε αυτή την εξαγορά. Το open source πλέον αποτελεί βασικό μέρος της multi-cloud στρατηγικής της F5 καθώς και οδηγό για την επόμενη φάση καινοτόμων λύσεων. Ως εκ τούτου, η F5 δεσμεύεται να συνεχίσει την καινοτομία και να αυξήσει τις επενδύσεις στον open source κώδικα της NGINX, στοχεύοντας να διευρύνει τις κοινότητες χρηστών της NGINX. Η F5 αναμένει ότι η συνεργασία με την NGINX θα επιταχύνει την ολοκλήρωση των προϊόντων της με κορυφαία open source projects παγκοσμίως και θα ενισχύσει τις επιτυχείς συνεργασίες της στο τομέα της τεχνολογίας με τους αντίστοιχους κατασκευαστές.

“Από τον app developer και τον network engineer έως τον security specialist θα παρέχονται χρήσιμα εργαλεία για να διασφαλίζεται ότι οι εφαρμογές τους θα είναι διαθέσιμες και ασφαλείς σε κάθε πλατφόρμα, είτε αυτές βρίσκονται στα on-premises data centers, είτε σε private και public clouds”, σημειώνει ο κ. Νίκος Σίμος , Τεχνικός Διευθυντής της Pylones Hellas.

Share.

Comments are closed.