Η ΚΑΥΚΑΣ, κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της στην πρωτεύουσα της Κύπρου, τη Λευκωσία, την Παρασκευή 15 Μαρτίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ηλεκτρολόγοι-συνεργάτες της εταιρείας, προμηθευτές από την Ελλάδα και την Κύπρο, μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων καθώς και μεγάλοι πελάτες της εταιρείας. Παράλληλα, το παρών έδωσαν στελέχη της ΚΑΥΚΑΣ, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του Executive Committee της εταιρείας.

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ κοινό τον Δεκέμβριο του 2018 και παρέχει στους επισκέπτες όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα αιχμής, τα οποία δίνουν άμεσα λύση στις ανάγκες τους για λειτουργικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και ασφάλεια σε επαγγελματικά κτίρια και οικίες. Λειτουργώντας με τη λογική του “ONE STOP SHOP”, τα καταστήματα της Λευκωσίας και της Λεμεσού προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στους συνεργάτες και τους πελάτες της ΚΑΥΚΑΣ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.