Τουλάχιστον ένα χρόνο πριν να δούμε τα πρώτα εμπορικά δίκτυα 5G στην Ευρώπη, οι κατασκευαστές smartphones φαίνεται να έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Αμερική και την Απω Ανατολή, προχωρώντας στην εμφάνιση των πρώτων τους μοντέλων 5G.

Στη Βαρκελώνη λοιπόν, θα δούμε και την πρώτη τους εμφάνιση σε ευρωπαικό έφαφος. LG, Huawei, Oppo και ΖΤΕ, θα είναι οι πρώτες μάρκες που επέλεξαν θα ανοίξουν το δρόμο, ενώ άλλοι “μεγάλοι” παίκτες (βλ. Samsung, Sony) έχουν επιλέξει να ανέβουν κατηγορία στις “παραδοσιακές” συσκευές και να βάλουν περισσότερες κάμερες στα smartphones τους ή να τις κάνουν αναδιπλούμενες, θεωρώντας ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για να βγουν στην αγορά του 5G.

 

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.