Η Kaspersky Lab παρουσιάζει λύσεις Adaptive Security

0

Η Kaspersky Lab παρουσιάζει την πατενταρισμένη προσαρμοστική λύση ασφάλειας Kaspersky Security Cloud σε επτά επιπλέον ευρωπαϊκές χώρες φέτος.

Η λύση Kaspersky Security Cloud πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο για να προστατεύσει τους χρήστες από τις απειλές που αντιμετωπίζουν στον ψηφιακό κόσμο, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Το Kaspersky Security Cloud συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τις λύσεις «ναυαρχίδες» της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας προστασίας της αγοράς κατά των ψηφιακών απειλών, με προσαρμοστικά σενάρια. Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία προσφέρει προστασία ακριβώς όταν χρειάζεται, ανάλογα με τη συμπεριφορά του ατόμου και τη συσκευή που χρησιμοποιεί.

Το Kaspersky Security Cloud λειτουργεί ως security-as-a-service και συνδέεται με τον χρήστη μέσω του λογαριασμού του στο portal MyKaspersky. Ο χρήστης μπορεί να συγχρονίσει τον λογαριασμό του σε όλες τις συσκευές του για να διατηρήσει την προστασία του ό, τι και να κάνει μέσω του smartphone, του φορητού υπολογιστή, του PC ή του tablet.

Το Kaspersky Security Cloud αναγνωρίζει τη δραστηριότητα και προτρέπει τον χρήστη να λάβει προστατευτικά μέτρα ανάλογα με το μοναδικό σενάριο:

  • Αν συνδεθείτε μέσω μιας μη ασφαλούς σύνδεσης Wi-Fi, για παράδειγμα σε ένα καφέ ή σε ένα ξενοδοχείο, το Kaspersky Security Cloud ενεργοποιεί αυτόματα το VPN, το οποίο κρυπτογραφεί με ασφάλεια όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται.
  • Το Kaspersky Security Cloud αναγνωρίζει πότε συνδέονται νέοι χρήστες στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ύποπτες συνδέσεις.
  • Το προϊόν θα βεβαιωθεί ότι οι νέοι κωδικοί πρόσβασης που έχουν δημιουργηθεί για διαδικτυακούς λογαριασμούς είναι ασφαλείς – παρέχοντας συμβουλές σχετικά με τον τρόπο κατασκευής του ισχυρότερου κωδικού πρόσβασης προς αποφυγή των χάκερ.
  • Το Kaspersky Security Cloud θα στείλει ένα push notification όταν υπάρχει μια μεγάλη απειλή ή παραβίαση για να σας ειδοποιήσει να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασής σας και να ελέγξετε τους λογαριασμούς σας για τυχόν ασυνήθιστες δραστηριότητες.
  • Το προϊόν παρακολουθεί τη χρήση της μπαταρίας, επισημαίνοντας τυχόν περιττές εφαρμογές και σας προτρέπει να δράσετε όταν η μπαταρία είναι χαμηλή.
  • Τέλος, το Kaspersky Security Cloud κάνει τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και σας προειδοποιεί αν ο σκληρός δίσκος σας πρόκειται να αποτύχει.

«Οδηγηθήκαμε στην ανάπτυξη του Kaspersky Security Cloud από την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε μια υπηρεσία που θα μπορούσε να προσφέρει τη σωστή προστασία την κατάλληλη στιγμή. Οι ψηφιακές ζωές μας σήμερα, και στο μέλλον, είναι πανταχού παρούσες και όχι απλώς συνδεδεμένες σε μία μόνο συσκευή – με τόσους πολλούς φορείς επίθεσης, η προστασία τους είναι πρωταρχικής σημασίας. Πιστεύουμε ότι η επόμενη εξέλιξη των λύσεων ασφάλειας έγκειται στα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες του καθενός και προσαρμόζονται ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του. Το Kaspersky Security Cloud είναι το επόμενο βήμα μας προς το μέλλον», σχολίασε ο Dmitry Aleshin, VP Product Marketing, της Kaspersky Lab.

Το Kaspersky Security Cloud είναι διαθέσιμο τόσο σε ετήσια όσο και σε μηνιαία βάση και σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις:

  1. Δωρεάν – προσφέρει βασικές λειτουργίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν λογαριασμό σε τρεις διαφορετικές συσκευές.
  2. Προσωπική – παρέχει πλήρη λειτουργικότητα της υπηρεσίας για έναν λογαριασμό σε πέντε διαφορετικές συσκευές.
  3. Οικογενειακή – παρέχει πλήρη λειτουργικότητα για έως και 20 λογαριασμούς σε έως και 20 διαφορετικές συσκευές.

Επιπλέον, τα βασικά προϊόντα της εταιρείας – Kaspersky Free και Kaspersky Anti-Virus – έχουν προσθέσει λειτουργίες για την προστασία των χρηστών από τις πιο πρόσφατες και πιο προηγμένες ψηφιακές απειλές και βελτιώσεις έχουν επίσης γίνει στην απόδοση, την ευκολία διαμόρφωσης και την αποτελεσματικότητα της ανίχνευσης της premium σειράς προϊόντων – Kaspersky Internet Security και Kaspersky Total Security.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share.

Comments are closed.