Η M-STAT στο top 10 των παγκόσμιων συνεργατών της Rakuten Viber (MWC 2018)

0

Ανάμεσα στους στρατηγικούς συνεργάτες της παγκοσμίως, βρίσκεται η Μ-STAT, η οποία έχει εξασφαλίσει απευθείας διασύνδεση με την Viber για τη δρομολόγηση μηνυμάτων.

VIBER05238

Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Μ-STAT εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, ταχύτατη, αξιόπιστη και ασφαλή παράδοση μηνυμάτων, καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση του όγκου των αποστολών.

Έχοντας άμεση επικοινωνία με την Rakuten Viber, η Μ-STAT παρέχει προηγμένη υποστήριξη, τόσο σε τεχνικό, όσο και συμβουλευτικό επίπεδο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άμεση και εύκολη δημιουργία και ανανέωση του Viber Sender ID για κάθε επιχείρηση.

Επιπλέον, ως επίσημος συνεργάτης της Rakuten Viber, η M-STAT προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την κατάλληλη καθοδήγηση για τη δημιουργία στοχευμένων και αποτελεσματικών Viber messaging καμπανιών.

H εταιρεία παρέχει επίσης την προαιρετική λειτουργία αναδρομολόγησης μηνυμάτων, στην περίπτωση που ο χρήστης δεν λάβει το Viber μήνυμα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να το λάβει μέσω SMS (Viber fallback to SMS).

Για την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία των δύο πλευρών, συνομιλήσαμε στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2018, με την Cristina Constandache, αντιπρόεδρο των παγκόσμιων συνεργασιών της Rakuten Viber και τον Ίωνα Μπαντέκα, διευθύνων σύμβουλος της M-SΤΑΤ.

Share.

Leave A Reply