ΑGify: Διασφαλίζοντας την πρόσβαση σε μη ενδεδειγμένο ψηφιακό περιεχόμενο (MWC 2018)

0

Μια από τις πολλές καινοτόμες πλατφόρμες που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του Mobile World Congress, ήταν η AGify.

4YFN05199

Πρόκειται για ένα έξυπνο μηχανισμό που δίνει τη δυνατότητα επαλήθευσης της ηλικίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ηλεκτρονικούς πόρους.

Περιλαμβάνει μια εφαρμογή για κινητά, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποδείξουν την ημερομηνία γέννησής τους χρησιμοποιώντας αξιόπιστες αυθεντικές πηγές, όπως μια τράπεζα, έναν φορέα τηλεπικοινωνιών κ.λπ.

Κάθε φορά που ένας χρήστης θέλει να έχει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο με περιορισμένη ηλικία, σύμφωνα με την AGify, μπορεί να χρησιμοποιήσει απλά το δακτυλικό του αποτύπωμα ή να πληκτρολογήσει ένα σύντομο PIN για να αποδείξει την ηλικία του χωρίς να αποκαλύψει άλλες προσωπικές πληροφορίες.

4YFN05193

Με τη χρήση του AGify, σε έναν ιστότοπο, προστίθεται ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ενώ παράλληλα αποτρέπεται η πρόσβαση σε μη ενδεδειγμένο περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες, για ανηλίκους.

Η εφαρμογή παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Mobile World Congress, τόσο στην κύρια έκθεση όσο και στο 4YFN, υπό τη σκέπη της Βέλγικης εθνικής συμμετοχής.

Για τη λειτουργία του AGify, μιλήσαμε με τον επικεφαλής της εταιρείας UPCOM, κύριο Κώστα Φλώκο.

Share.

Leave A Reply