Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 28 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News

Gartner: η ΕΥ κορυφαία εταιρεία στους κλάδους της διεθνώς

14/12/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Διεθνή

Η Gartner κατέταξε την ΕΥ στην πρώτη θέση παγκοσμίως ως προς την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής στους κλάδους χρηματοπιστωτικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Η κατάταξη βασίζεται στον κύκλο εργασιών και το μερίδιο αγοράς για το 2016, σύμφωνα με την έκθεση, Market Share Analysis: IT Services, Worldwide 2016.

Σύμφωνα με την έκθεση, «η παγκόσμια αγορά υπηρεσιών πληροφορικής αυξήθηκε κατά 3,2% σε δολάρια ΗΠΑ (4,1% σε σταθερό νόμισμα) το 2016». Η έκθεση επισημαίνει, επίσης, ότι οι χρήστες επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών αναζητούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα, όπως βελτιωμένες αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες, σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ή τη δημιουργία εσόδων από νέα προϊόντα ή αγορές.

ey-reception

Ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, Εταίρος της ΕΥ Ελλάδος και Επικεφαλής του τμήματος Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δηλώνει: «Οι τράπεζες βρίσκονται σε ένα σχεδόν διαρκές καθεστώς αλλαγών, με τις οποίες πρέπει να καταφέρουν να συμβαδίσουν, ενσωματώνοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα και υιοθετώντας την ψηφιακή τεχνολογία. Παράλληλα, καλούνται να βελτιώσουν τις οικονομικές τους επιδόσεις, να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες εποπτικές απαιτήσεις, αλλά και να προχωρήσουν σε καινοτομίες, προκειμένου να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στην ΕΥ, στηρίζουμε ενεργά τους πελάτες μας σε αυτή τη σημαντική τους πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό».

Ο κ. Λεωνίδας Κωβαίος, εταίρος στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος, με αφορμή την ανάδειξη της ΕΥ από την Gartner, αναφέρει: «Στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο, η ΕΥ πρωτοπορεί, στηρίζοντας τους πελάτες της, όχι μόνο στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αλλά και σε όλους τους κλάδους, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας. Η ενσωμάτωση εξελίξεων, όπως η αυτοματοποίηση ρομποτικών διαδικασιών (RPA) και η τεχνητή νοημοσύνη (AI), αποτελεί προϋπόθεση για να παραμείνουν οι επιχειρήσεις του κλάδου διεθνώς ανταγωνιστικές. Στην ΕΥ, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας για να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της ψηφιακής τεχνολογίας».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

ey Gartner
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεκόρ δαπανών πληροφορικής ύψους 6,31 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2026

Μόνο το 28% των έργων τεχνητής νοημοσύνης επιτυγχάνει ROI

Uni Systems & EY: παραδόθηκε στην ΑΑΔΕ το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κινδύνων

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Η EY Ελλάδος πιστοποιήθηκε με το ISO/IEC 42001:2023 για σύστημα διαχείρισης τεχνητής νοημοσύνης

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Π. Γεωργιόπουλος: Το “στοίχημα της εμπιστοσύνης” και το δημογραφικό που θα αλλάξει το τραπεζικό μοντέλο
  • ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η μεγαλύτερη αθλητική και μουσική γιορτή της Ελλάδας
  • Από την Εκπαίδευση στην Παραγωγή: Το Νέο Στοίχημα των Δεξιοτήτων
  • Γ. Χατζηθεοδοσίου: Επαφές στην Κύπρο – Ενίσχυση συνεργασιών και διμερών σχέσεων
  • 30% Success Rate στην έρευνα στη Θεσσαλία – Έξι φορές πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο
  • Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
  • ΑΑΔΕ: Ψηφιακή βεβαίωση δραστηριοτήτων για τη μετάβαση στους νέους ΚΑΔ
RSS itsecuritypro.gr
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.