Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, απέσπασε η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, για τη βράβευσή της στα φετινά βραβεία του Παγκόσμιου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών (WITSA) WITSA Global ICT Excellence Awards 2017”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne, κ. Αντώνης Κυριαζής, παρευρέθηκε σε σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία των επικεφαλής των ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν στο θεσμό και εκπροσώπων του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

softone-witsa

H SoftOne έλαβε διάκριση στα “WITSA Global ICT Excellence Awards 2017” για την πρωτοποριακή εφαρμογή Enterprise Mobility Soft1 360, η οποία επιτρέπει σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση να τρέχει τη λειτουργία της από οπουδήποτε, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής. Ο WITSA αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

“Η σημερινή ημέρα αποτελεί μεγάλη τιμή για τη SoftOne, και ταυτόχρονα, μία ακόμη επιβράβευση του υψηλού επιπέδου των λύσεων που αναπτύσσει”, ανέφερε στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Κυριαζής. “Η βράβευση της εταιρεία μας από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών, πιστοποιεί με εμφατικό τρόπο τη διάθεση σύγχρονων και πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών λογισμικού σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη δυναμική του κλάδου, καθώς και τη δυνατότητα συμβολής του στην ανάπτυξη της οικονομίας.”


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply