Η Raymetrics στο δίκτυο της Endeavor

0

Στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor, διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας με παρουσία σε 30 χώρες, εντάχθηκε η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Raymetrics. Η επιλογή έγινε στο 75ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια στις 23-25 Οκτωβρίου.

raymetrics

Η Raymetrics (www.raymetrics.com), που εκπροσωπήθηκε από τον επιχειρηματία Νίκο Κόντο, σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα LIDAR (Light Detection And Ranging) με στόχο την εξ’ αποστάσεως καταγραφή και παρακολούθηση μετεωρολογικών δεδομένων, όπως θερμοκρασία, υγρασία και ρύπανση αλλά και ακραίων φαινομένων όπως αμμοθύελλες και εκρήξεις ηφαιστείων. H Raymetrics έχει παγκόσμια παρουσία με πωλήσεις σε ΗΠΑ, Νότια Αμερική, Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία και Ευρώπη. Στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων Ερευνητικά κέντρα, Πανεπιστήμια, Μετεωρολογικές Υπηρεσίες, Αεροδρόμια με χαρακτηριστικά τα πραδείγματα του European Space Agency, UK Met Office, Meteo France, German Aerospace Centre και Changi Airport.

Υπενθυμίζεται ότι στο δίκτυο της Endeavor περιλαμβάνονται επίσης οι ελληνικές εταιρείες Hellas Direct, Papadimitriou, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Think Digital Group, Green Cola, Travelplanet24/Tripsta, blueground, FREZYDERM, Avocarrot, Sychem, Workable, CHB, Forky, ΚΟΝΒΑ και Yodiwo.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply