Η ομιλία της Generation Y έκλεψε τις εντυπώσεις στο σεμινάριο εξαγωγών της Manager’s Office

0

Απόλυτα επιτυχημένη και με αξιοσημείωτο επιχειρηματικό ενδιαφέρον κρίθηκε η παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στο σεμινάριο που οργάνωσε η Manager’s Office με θέμα τις Εξαγωγές και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

H Generation Y – International eBusiness Experts, στο πλαίσιο του σεμιναρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κύκλου των Νοτίων Προαστείων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τον εξαγωγικό τομέα.

generation-y

Το δυναμικό παρόν της ομάδας της Generation Y στο Σεμινάριο συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία της Chief Commercial Officer της εταιρίας, Νανάς Ιωακειμίδου που παρουσίασε όλα τα απαραίτητα βήματα και μεθόδους ανάπτυξης της εξαγωγικής δραστηριότητας μιας επιχείρησης μέσω του ψηφιακού καναλιού με στόχο την αύξηση των international sales και τη δημιουργία ισχυρού διεθνούς πελατολογίου, τόσο σε B2C όσο και σε B2B επίπεδο.

Η ομιλία της με τίτλο “Cross-border e-commerce: Tips and tools for a successful export activity”, απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού. Η κυρία Ιωακειμίδου, με μεγάλη χαρά συνομίλησε και απάντησε στην πληθώρα ερωτήσεων τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος της παρουσίασής της.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply