Οργανωτικές Αλλαγές στη Microsoft Hellas

0

Σημαντικές μετακινήσεις στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις ανακοινώνει η Microsoft Ελλάδος, Kύπρου, Μάλτας, υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη της εταιρείας σε δοκιμασμένα στελέχη, που έχουν συμβάλλει σημαντικά στην έως τώρα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της εσωτερικής οργάνωσης, ο κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος είναι ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών, ο κ. Βαγγέλης Μόρφης αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Διευθυντή Marketing και Operations, ενώ τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Ορέστης Κόκκος.

O κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος μετακινείται από τη θέση του Διευθυντή Consumer & Devices Sales και αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας. Ο κ. Μιχαλόπουλος υπήρξε υπεύθυνος για τη στρατηγική και τις πωλήσεις των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών της Microsoft, ενώ στο νέο του ρόλο θα έχει ως βασικό καθήκον την επίτευξη των επιχειρηματικών και οικονομικών στόχων του τμήματος Μεγάλων Πελατών σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. O κ. Μιχαλόπουλος διαδέχτηκε τον κ. Σπύρο Βελώνια, ο οποίος μετακινείται σε ρόλο Διευθυντή Ανάπτυξης Συνεργατών στη Microsoft Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Ο κ. Βαγγέλης Μόρφης, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Διευθυντή Marketing & Operations για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα θα είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής marketing καθώς και την ευθύνη της επιχειρησιακής οργάνωσης της Microsoft Ελλάς. Ο κ. Μόρφης εργάζεται στη Microsoft Ελλάς από το 2013, όπου και κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, εποπτεύοντας τις οικονομικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Τέλος, O κ. Ορέστης Κόκκος, που ως σήμερα κατείχε τη θέση του Controller στη Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή, συνεχίζοντας το έργο του κ. Μόρφη. Από την εν λόγω θέση, ο κ. Κόκκος θα έχει την επόπτευση του συνόλου των οικονομικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη καθοδήγηση σε επίπεδο επιχειρηματικών δράσεων της Microsoft Ελλάς.

Από τους νέους τους ρόλους, τα τρία στελέχη αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τη διοικητική ομάδα της Microsoft Ελλάς, πλαισιώνοντας την κα. Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας, τον κ. Θάνο Λούτσο Διευθυντή Πωλήσεων Μικρών και Μεγάλων Επιχειρήσεων και Συνεργατών, τον κ. Σταύρο Αλεξάκη, Διευθυντή Πωλήσεων Δημόσιου Τομέα, την κα. Αλεξάνδρα Κοκκίνη, Διευθύντρια Υπηρεσιών Πληροφορικής την κα. Ματίνα Χατζηπαύλου Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και την κα. Αντιγόνη Παπανικολάου Διευθύντρια Νομικών και Εταιρικών Υποθέσεων.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply