Η SoftOne επεκτείνεται στη Βουλγαρία

0

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η στρατηγική επέκταση των δραστηριοτήτων της SoftOne Technologies (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Μετά την πρόσφατη είσοδό της στην Κύπρο, η SoftOne προχώρησε στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας και στη Βουλγαρία, διαμορφώνοντας ένα ισχυρό δίκτυο με πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης σε μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες αγορές της ευρωπαϊκής περιφέρειας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βουκουρέστι, Λεμεσός, Σόφια).

Εντοπίζοντας ισχυρές ευκαιρίες ανάπτυξης στη γειτονική χώρα, η SoftOne εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της Βουλγαρίας ως ένας ισχυρός Cloud ERP Provider με διαφοροποιημένη πρόταση αξίας τόσο για τις εγχώριες και λοιπές ξένες, όσο και τις ελληνικές επιχειρήσεις που εμφανίζουν αυξημένη παρουσία στην περιοχή.

softone-bulgaria

Πλήρως εναρμονισμένη με το μοντέλο λειτουργίας της SoftOne, η νέα εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην έναρξη των εργασιών της, αναλαμβάνοντας την προώθηση των πρωτοποριακών λύσεων της SoftOne στην τοπική αγορά, καθώς επίσης και την υποστήριξη και διεύρυνση του δικτύου των μεταπωλητών της.

Σε σχετική τοποθέτησή του, ο κ. Αντώνης Καραντώνης, Γενικός Διευθυντής της SoftOne, υπογράμμισε την πίστη του στις προοπτικές της νέας επένδυσης, σημειώνοντας παράλληλα: «Η εξωστρέφεια αποτελεί στρατηγική στόχευση για τη SoftOne, και η είσοδος στην αγορά της Βουλγαρίας εντάσσεται ακριβώς στο ευρύτερο πλαίσιο υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων της εταιρείας μας. Με εχέγγυο τη συστηματική προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και την πολύτιμη εμπειρία της επιτυχημένης παρουσίας της στη ρουμανική αγορά, η SoftOne φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply