Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 21 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»News

Συνεργασία της 3CX με την εταιρεία ICT λύσεων PartnerNET

29/06/2017Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read News Ελλάδα

Η 3CX, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Unified Communications επόμενης γενιάς και η PartnerNET με εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσαν την PartnerNET ως επίσημο διανομέα της 3CX.

Η PartnerNET παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεπικοινωνιών σε φυσικά, virtual και cloud περιβάλλοντα, συνεχή υποστήριξη κατά τον σχεδιασμό και την προμήθεια εξατομικευμένων τεχνολογικών λύσεων ενώ διακρίνεται για τις απλοποιημένες επιχειρηματικές της διαδικασίες. Επιπλέον, η PartnerNET προσφέρει στους συνεργάτες της υποστήριξη after-sales και συνεχή εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς επίσης είναι 100% προσανατολισμένη στο δίκτυο διανομής.

Η πελατοκεντρική προσέγγιση και φιλοσοφία της καθιέρωσαν και μετέτρεψαν την PartnerNET σε βασικό παίκτη στην αγορά VoIP και Unified Communications στη νοτιοανατολική Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια. Με τη σύναψη της συμφωνίας συνεργασίας με την 3CX, η PartnerNET θα είναι πλέον σε θέση να εφοδιάσει το δίκτυο μεταπωλητών της με τις πλέον καινοτόμες λύσεις Unified Communications σήμερα στην αγορά.

partnernet-3cx

Angelo Gentili, Business Development Manager, EMEA, PartnerNET:
H 3CX κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού IP PBX και είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανάθεση της διανομής. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της PartnerNET για την ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών μας. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο της 3CX ταιριάζει απόλυτα με το υφιστάμενο προϊόντικό μας χαρτοφυλάκιο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε το πακέτο λύσεων επικοινωνιών προς τους συνεργάτες μας. Προσβλέπουμε σε μια επιτυχή και μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση με την 3CX. Η εκτεταμένη πείρα της PartnerNET στην αγορά VoIP και Unified Communications στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της 3CX, πρόκειται να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στο δίκτυο των συνεργατών μας που αυξάνουν τις πωλήσεις”.

Katerina Burtsava, Regional Sales Μanager, Aνατολική Ευρώπη, 3CX:
“Με την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για καινοτόμες πλατφόρμες Unified Communications στην αγορά της ανατολικής Ευρώπης, η απόφαση της PartnerNET να ενώσει τις δυνάμεις της με την 3CX ενισχύει την δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των αναγκών των μεταπωλητών και πελατών δίνοντας μας ώθηση στο κανάλι διάθεσης πωλήσεων και υποστήριξης. Η εμπειρία της PartnerNET ως solution provider διασφαλίζει ότι οι πελάτες της 3CX θα λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προσβλέπουμε στην ενίσχυση της παρουσίας μας χάρη σε αυτή τη συνεργασία”.

Η PartnerNET στοχεύοντας στην πρόσθετη υποστήριξη των μεταπωλητών της θα πραγματοποιήσει εκπαίδευση στις 4 Ιουλίου 2017.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

3cx PartnerNET
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Supervoice παρουσιάζει πλατφόρμα επικοινωνίας με ενσωματωμένο AI!

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

H PartnerNET γιόρτασε τα 10 χρόνια συνεργασίας με την Grandstream σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Οι ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2025 (Greek Pavilion)

Η HUAWEI στο MWC 2025: AI, ρομποτική και remote driving

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Golden Age Capital: Επενδύει στο μέλλον της διαχείρισης ακινήτων – Πλειοψηφική συμμετοχή στη Moving Doors 
  • «Freedom Inside 2026»: Το νέο στρατηγικό πλάνο της Freedom Holding Corp.
  • Συνάντηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων με τον Σύλλογο Αφυπηρετησάντων ΟΕΥ
  • Κ. Κυρανάκης: Δωρεάν μετακινήσεις για ΑμεΑ με 10 ειδικά διαμορφωμένα οχήματα της ΟΣΥ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: «Ο παραγωγικός μετασχηματισμός απαιτεί διάλογο και συναινέσεις»
  • Η THEON δημοσιεύει την Ετήσια Έκθεση 2025 και παρουσιάζει πρόσφατες εξελίξεις
  • Euronext Athens: Η νέα επωνυμία και ταυτότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.