Άνγκελα Μέρκελ: στο προσκήνιο οι νέοι γνώστες της τεχνολογίας

0

Παρευρισκόμενη σε ένα συνέδριο πληροφορικής, η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε για μία ακόμα φορά την υποστήριξη της στις νέες τεχνολογίες.

angela-merkel-new-tech

Συγκεκριμένα είπε ότι οι παλιότεροι πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα του να δέχονται οδηγίες από του νεότερους γνώστες της τεχνολογίας, ώστε να γίνει επιτυχώς η μετάβαση της Γερμανίας στην ψηφιακή εποχή. Με την πρωτοβουλία «Industrie 4.0» η γερμανική κυβέρνηση προωθεί την ψηφιοποίηση στις εταιρείες, ώστε να γίνει στοιχειώδες τμήμα της στρατηγικής τους, ενώ θέλει να βελτιώσει την εκπαίδευση σε ψηφιακές πλατφόρμες. Παραδέχτηκε ότι αποτελεί πλέον πραγματικότητα το γεγονός ότι οι μαθητές γνωρίζουν όσα και οι καθηγητές τους, ή σε κάποιες περιπτώσεις, περισσότερα, όσον αφορά τις ψηφιακές διαδικασίες. Διευκρίνισε ότι η Γερμανία έχει κάνει καλή αρχή, όμως βρίσκεται ακόμα σε χαμηλή θέση παγκοσμίως, όσον αφορά την ψηφιοποίηση.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply