Για περισσότερο από ένα χρόνο, η υπηρεσία Workplace by Facebook βρισκόταν στο δοκιμαστικό στάδιο, και τώρα ο Mark ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της για όλους τους χρήστες.
workplace-by-facebookΠρόκειται για μία πλατφόρμα που απευθύνεται κυρίως στους εταιρικούς χρήστες, προωθώντας την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ τους. Σε αντίθεση με το Facebook, το Workplace διατίθεται έναντι συνδρομής, 1-3 δολαρίων ανά χρήστη. Μάλιστα δεν απαιτείται να κάνετε login στο Facebook με τον προσωπικό σας λογαριασμό, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο news feed επιτρέπει την εμφάνιση δημοσιεύσεων μόνο από την εταιρεία του χρήστη. Αυτά είναι μέτρα που συμβαδίζουν με την πολιτική αρκετών επιχειρήσεων σχετικά με την περιορισμένη ή ακόμα και μηδενική πρόσβαση στο Facebook. Ο επικεφαλής του Workplace είπε ότι αυτή η υπηρεσία έχει σκοπό να αντικαταστήσει ή έστω να ενοποιήσει το εσωτερικό email, τις mailing lists, τα newsletters, κτλ. Φυσικά υπάρχει και η σχετική mobile εφαρμογή, ενώ σύμφωνα με στοιχεία του ίδιου του Facebook, ήδη χρησιμοποιούν την υπηρεσία πάνω από 1.000 εταιρείες.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply