Οι επιτυχίες για την αγωνιστική ομάδα BULLET-ENCODE συνεχίζονται

0

Σε συνέχεια των κορυφαίων διακρίσεων στους αγώνες Posidonia Cup 2016 και στο πρωτάθλημα Βορείου Αιγαίου, η αγωνιστική ομάδα TP52 BULLET αναδείχθηκε στην 4η θέση ανάμεσα σε 37 συμμετοχές της γενικής κατάταξης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ORC 2016.
image1

Με εξαιρετικές αποδόσεις και με συνολική παρουσία που χαρακτηρίζεται από το μεγαλείο της συλλογικής προσπάθειας, της επιμονής και του “ευ αγωνίζεσθαι” τα μέλη της ομάδας BULLET-ENCODE ξεπέρασαν εαυτόν και έφεραν το σκάφος πρώτο ανάμεσα στα αμιγώς Ελληνικά πληρώματα σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα.

Καταλύτης στην προσπάθεια ήταν ο Ολυμπιονίκης καπετάνιος Δημήτρης Δεληγιάννης που με τις επιλογές του και την ανεξάντλητη επιμονή για καλύτερες αποδόσεις από όλους «πίεσε» το 14μελές πλήρωμα να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Το πλήρωμα αποτελείτο από τους: Σίμο Καμπουρίδη, Νίκο Σινούρη, Γιώργο Τσιγκούλη, Περικλή Σπύρου, Φλωρεντία Κουλάμπα, Γιώργο Πρίφτη, Πάνο Δούρο, Άκη Τσαρούχη, Δημήτρη Νέγρη, Θωμά Χούντα, Αλέκο Σταχτούρη, Πέτρο Σεκούρη και Γιώργο Σιαράβα.

Η χαρακτηριστική δήλωση του Χάρη Ηλιόπουλου, Ιδρυτή και Διευθύνοντος Συμβούλου της ENCODE, αναφέρει: “για όλους μας στην ENCODE το γεγονός πως μας δίνεται η ευκαιρία να σταθούμε δίπλα στην αγωνιστική ομάδα του BULLET μας τιμά ορίζοντας ταυτόχρονα μέσα από το αμιγώς αγωνιστικό ήθος της ομάδας και τη δική μας βαθιά πεποίθηση για το μεγαλείο του πρωταθλητισμού σε κάθε επίπεδο”.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply