Το AELIOS WebBackup Professional ήρθε για να διασφαλίσει με αξιοπιστία και ταχύτητα τα δεδομένα των επιχειρήσεων

0

Η AELIOS IT Consulting αναγνωρίζοντας την σημασία της αξιόπιστης διασφάλισης των δεδομένων μιας επιχείρησης, καθώς τώρα πια το σύνολο σχεδόν της αξίας της βρίσκεται σε μορφή ψηφιακών δεδομένων, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το AELIOS WebBackup Professional.

aelios firstpage
Πρόκειται για μία ευέλικτη εφαρμογή Βackup τελικού χρήστη με SLA 99,99%, η οποία επιτρέπει την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσεων δεδομένων, email servers, file servers αλλά και κοινών αρχείων, σε on premises, online ή και υβριδικούς προορισμούς.
Το AELIOS WebBackup Professional περιλαμβάνει backup modules για τα πλέον διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα, databases και εφαρμογές. Είναι δε, μία από τις γρηγορότερες εφαρμογές backup, εφοδιασμένη με τεχνολογίες βελτιστοποίησης της ταχύτητας ενώ προσφέρει και 100% διασφαλισμένη υπηρεσία επαναφοράς.
Βασικό σημείο διαφοροποίησης η δυνατότητα online αγοράς και προσαρμογής στις ανάγκες κάθε επιχείρησης μέσω του www.aelioscloud.gr το Cloud Marketplace της AELIOS IT Consulting.
«Το AELIOS WebBackup Professional είναι η πιο εύκολη, ασφαλής και γρήγορη λύση για να διασφαλίσετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας στο Cloud, και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με το κορυφαίο SLA 99.99%.» μας είπε ο Λάμπρος Φώης CEO της AELIOS IT Consulting.
Προσθέτοντας πως το WebBackup είναι μια μόνο λύση από την μεγάλη γκάμα Cloud εφαρμογών και υποδομών που μπορεί κάποιος να βρει στο πρωτοποριακό Cloud Marketplace της AELIOS.
Η ΑΕΛΙΟΣ IT Consulting είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών λύσεων, υποδομών και προϊόντων στον χώρο της Πληροφορικής με ειδίκευση στο Cloud Computing.

Share.

Leave A Reply