Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο ”Crisis Management, Public Affairs in Times of Global Challenges and Systemic Risks”

0

H Resilience Guard GmbH ανακοινώνει σε συνεργασία με την Capitals Business Circle, το MBA International του Athens University of Economics and Business και τo Infocom, την Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο ”Crisis Management, Public Affairs in Times of Global Challenges and Systemic Risks” η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εντευκτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωστής Παλαμάς (Πανεπιστήμιου 48 & Σίνα, Κολωνάκι) τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.

resilience

H συγκεκριμένη ενέργεια απευθύνεται κυρίως σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, CEOs, CTOs, CIOs, Senior managers που προέρχονται από Public Affairs, Communication, Public Relations, Business Continuity, Risk Management, IT Security κλπ.
Η εκπαιδευτική ημερίδα θα διεξαχθεί σε κλειστό κύκλο 30 ατόμων, με στόχο την καλύτερη μετάδοση της γνώσης και της μεγάλης εμπειρίας από τους διεθνείς ομιλητές κύρους προς τα στελέχη που θα παρευρεθούν.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως θα προετοιμαστούν σωστά και θα καταφέρουν ξεκλειδώσουν τα στοιχεία εκείνα στον οργανισμό τους που θα οδηγήσουν σε ισχυρή ανάπτυξη και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μέσα από σύγχρονα διεθνή Case Studies και παραδείγματα από πολλούς διαφορετικούς κλάδους προκειμένου να εξαχθούν άμεσα εφαρμόσιμα πλάνα και στρατηγικές για τους οργανισμούς που θα συμμετέχουν.
Κάθε συμμετέχων θα λάβει πιστοποιητικό εκπαίδευσης υπογεγραμμένο από κοινού από τη Resilience Guard, την Capitals Business Circle και το MBA International της ΑΣΟΕΕ.
Με το πέρας της εκπαίδευσης, θα ακολουθήσει Networking Event στον ίδιο χώρο.
Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι η πρώτη από μια σειρά προγραμματισμένων ενεργειών που θα ακολουθήσουν σε Ζυρίχη, Βερολίνο και Κοπεγχάγη μέχρι το τέλος του 2016 με στόχο την αυξημένη εταιρική εξωστρέφεια και το άνοιγμα των οργανισμών σε μεγάλες υγιείς αγορές.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της εταιρείας. 

Share.

Leave A Reply