Δυναμικό παρόν της ENCODE στην “Infosecurity Europe”

0

Η ENCODE συνεχίζοντας την ενεργή παρουσία της στις σημαντικότερες Διεθνείς Εκθέσεις που σηματοδοτούν τις εξελίξεις στον χώρο του Cyber Security, συμμετέχει και φέτος σαν Εκθέτης στην “Infosecurity Europe” που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 – 9 Ιουνίου στο Λονδίνο.

lgencode new-01 copy
Η Έκθεση “Infosecurity Europe” αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στον τομέα ασφάλειας των πληροφοριών στην Ευρώπη με πάνω από 315 εκθέτες και φορείς παροχής υπηρεσιών, με το πιο ευρύ φάσμα νέων προϊόντων ενώ την Έκθεση θα επισκεφτούν πάνω από 12.000 επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.
Τα στελέχη της ENCODE, με επικεφαλής τον Χάρη Ηλιόπουλο, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, θα βρίσκονται εκεί εκπροσωπώντας την χώρα μας για άλλη μια φορά, σε ένα γεγονός ορόσημο για την καινοτομία και την συνεχόμενη ανάπτυξη της τεχνολογίας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply