Κύκλος σεμιναρίων Δημιουργίας και Ανάπτυξης Εφαρμογών για το iOS

0

Η iStorm, σε συνεργασία με τη Warply, διοργανώνει τον πρώτο κύκλο Σεμιναρίων Δημιουργίας και Ανάπτυξης Εφαρμογών για iOS του 2016.

iOS9

H τελευταία έκδοση του Xcode, η γνωριμία με τη Swift, η ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone και iPad με τη χρήση των Unified Storyboards, αλλά και η σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud, είναι λίγα μόνο από τα θέματα που εμπλουτίζουν το νέο κύκλο Σεμιναρίων. Η εκπαίδευση θα έχει διάρκεια από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.

Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με το Xcode, το πανίσχυρο και ευέλικτο εργαλείο προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για τη δημιουργία εφαρμογών για το iOS. Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του Xcode, τις τάσεις και δυνατότητες, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS. Η παρακολούθηση της εισαγωγικής παρουσίασης είναι Δωρεάν.

Από την Τρίτη 8 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 18:00 – 20:00, οι έμπειροι developers της Warply θα βρίσκονται κοντά μας για την 8ωρη hands-on εκπαίδευση στο Xcode. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις Xcode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες. Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων, πώς θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα εργαλεία που δίνει το Xcode, προκειμένου να παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη υλοποίηση. Επιπλέον, θα έρθουν σε επαφή με το Apple Developer Program, το iTunes Connect και νέες τεχνολογίες όπως το iCloud, τα push notifications και τα iBeacons.

Έχοντας ως βασικό στόχο την εφαρμογή της θεωρητικής γνώσης στην πράξη, εκτός της hands-on εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα διεξαχθεί παρουσίαση case study από τη Warply, με στόχο να φανούν στην πράξη τα εργαλεία και οι δυνατότητες που θα έχουν αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματος iStorm, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι. Οι ώρες εκπαίδευσης είναι 8 και υπενθυμίζουμε ότι, καθώς η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φροντίσει εγκαίρως για την κράτηση της θέσης του.

Η παρακολούθηση της 8ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 80€ / άτομο και εγγραφή απαιτείται να γίνει μόνο μία φορά, την Τρίτη 08/03. Για την έγκαιρη και έγκυρη συμμετοχή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τη φόρμα συμμετοχής.
Καταστήματα iStorm:
Αθήνα:
Κατάστημα Κολωνακίου: 211 999 7590
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου River West: 211 999 7490
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου Golden Hall: 211 999 7390
Θεσσαλονίκη:
Κατάστημα Εμπορικου Κέντρου “Πλατεία”, στη Τσιμισκή: 2310 231 020
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Mediterranean Cosmos”: 2310 457 000

Share.

Leave A Reply