Η Encode στο RSA Conference

0

H  ENCODE συμμετέχει σαν Εκθέτης στο Διεθνές Συνέδριο “RSA Conference” για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο για το χρονικό διάστημα 29 Φεβρουαρίου με 5 Μαρτίου 2016.

image001

Καθώς η αναγκαιότητα και η σημαντικότητα του πεδίου της ασφάλειας της πληροφορικής συνεχίζει να αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, το Συνέδριο “RSA Conference” διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ενημέρωση και την μεταφορά γνώσης μεταξύ των επαγγελματιών της ασφάλειας πληροφοριών και δεδομένων.

To Συνέδριο “RSA Conference” ξεκίνησε το 1991 ως φόρουμ για κρυπτογράφους με σκοπό την συλλογή και κοινοποίηση της πιο σύγχρονης γνώσης και την ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας με αποτέλεσμα να είναι σήμερα το κορυφαίο γεγονός στον τομέα της ασφάλειας Διαδικτύου.

Τα στελέχη της ENCODE, με επικεφαλής τον Χάρη Ηλιόπουλο, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, θα βρίσκονται εκεί εκπροσωπώντας την χώρα μας για άλλη μια φορά, σε ένα γεγονός ορόσημο για την καινοτομία και την συνεχόμενη ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Share.

Leave A Reply