Τρίπλα της Huawei στο event της στο MWC

0

1456060397754-630618540_575px

Σε διαφορετικό τόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό αποφάσισε φέτος να κινηθεί η Huawei. Και εκεί που πολλοί περίμεναν να εμφανιστεί το P6, οι Κινέζοι έκαναν τρίπλα και έβγαλαν από το μανίκι του …ένα notebook. To MateBook που παρουσίασε είναι ένα hybrid notebook, το  με 12άρα οθόνη και Windows 10 και οφείλουμε να πούμε ότι κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή.

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις είναι η εξαιρετικά λεπτή (ultra-slim) full μεταλλική επιφάνεια του. Δε χρειάζεται να ανήκει κανείς στους επαΐοντες και τεχνολογικός guru, για να καταλάβει ότι η Huawei δημιούργησε μία premium κατασκευή, η οποία τραβάει τόσο το μάτι όσο και το ενδιαφέρον του «σοβαρού» χρήστη. Για αυτό και ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Surface της Microsoft, το MateBook έχει όλα τα φόντα για να πετύχει μία ανάλογη πορεία. Άλλωστε, αναλύοντας τα specs του (CPU Intel Core M 6ης γενιάς, 4 ή 8GB RAM και αποθηκευτικός χώρος στα 128, 256, 512GB) μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι το MateBook δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών business χρηστών.

Huawei-MateBook-6-Large

Αν τώρα αναρωτιέστε τι θα γίνει με το P9, προφανώς η Huawei θα κρατήσει το λανσάρισμα της ναυαρχίδας της για αργότερα, πιθανότητα μέσα στον Απρίλιο.

Share.

Leave A Reply