Παρασκευή, 24 Μαρτίου

Δώρο η εγγραφή τον Φεβρουάριο για Bachelor στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

0

Το Μητροπολιτικό Κολέγιο ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Bachelors), με δώρο €1.000, το κόστος της εγγραφής σας, έως τις 28 Φεβρουαρίου, στα campuses Αθήνας, Αμαρουσίου, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

eggrafi-news

Αποκτήστε το πανεπιστημιακό πτυχίο που πάντα ονειρευόσασταν στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο! Βρείτε το Bachelor που σας ταιριάζει από τις ακόλουθες Σχολές και επωφεληθείτε από τη μοναδική αυτή ευκαιρία: * Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών * Σχολή Υγείας * Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών * Σχολή Πληροφορικής * Πολυτεχνική Σχολή * Νομική Σχολή – University of London (International Programmes)

Τα προγράμματα προσφέρονται κατά κύριο λόγο στην ελληνική γλώσσα και οδηγούν σε απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, που απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα διακεκριμένα δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια University of East London και Queen Margaret University.

Για πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε άμεσα με το Admissions Office στο 2106199891 (για Αθήνα), 2104121200 (για Πειραιά) και στο 2310 241010 (για Θεσσαλονίκη ή επισκεφθείτε το http://www.metropolitan.edu.gr/el/eggrafes-fevrouariou-bachelor.

Share.

Leave A Reply