Η Globo αναγνωρίζεται από τη Gartner ως “Challenger”

0

globo challenger

Τον ιδανικό προορισμό πλέον αποτελεί η GLOBO για εταιρείες που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις enterprise mobility και mobile apps, σε συνέχεια της πρόσφατης αναγνώρισής της από την Gartner ως “Challenger” στο Magic Quadrant για πλατφόρμες ανάπτυξης mobile εφαρμογών.

Ειδικότερα, είναι μία από τις τέσσερις μόλις συνολικά εταιρείες  (Microsoft, IBM,SAP και GLOBO) που διακρίθηκαν και στα δύο Magic Quadrants της Gartner, τόσο για Mobile Application Development Platforms (MADP), όσο και για Enterprise Mobility Management (EMM) λύσεις, ενώ είναι η μοναδική εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά στο χώρο του Enterprise Mobility.

papadimitrakopoulosΟ κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO, σχολίασε: «Η ένταξή μας τόσο στο EMM όσο και στο MADP Magic Quadrant της Gartner, αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση της στρατηγικής μας ότι το enterprise mobility δεν αφορά μόνο στην προστασία και τη διαχείριση εταιρικών συσκευών και δεδομένων, αλλά είναι σε θέση να ενισχύσει τις δυνατότητες μιας επιχείρησης μέσα από τη χρήση mobile εφαρμογών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις τόσο σε R&D, όσο και στην εμπορική οργάνωση της εταιρίας, κάτι που έχει συμβάλλει σημαντικά στο να είμαστε ο μοναδικός pure-play πάροχος στα δύο Magic Quadrants».

Στο πελατολόγιο της GLOBO στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, συγκαταλέγονται οργανισμοί όπως ενδεικτικά οι: Intel, Bank of America, Cen Clear, Εμβρυογένεσις, Internationa lLife, Χαμόγελο του Παιδιού, Εκπαιδευτήρια Ν.Γ.Ζηρίδη.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply