Απόστολος Τριανταφύλλου, VP Sales CE Europe, Eurasia, Eutelsat

0

Το στέλεχος της Eutelsat, Απόστολος Τριανταφύλλου, μίλησε στα “Δορυφορικά & Ψηφιακά Νέα” για την πορεία της εταιρείας, τον νέο δορυφόρο Eutelsat 9B, αλλά και για την εξέλιξη του Ultra HD.

Mr Apostolos TRIANTAFYLLOU /  EUTELSAT 20 Octobre 2014.

Μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Τριανταφύλλου, ανέφερε: “Ο Eutelsat είναι φέτος 32 ετών, συνεπώς δεν είμαστε απλά ενήλικες, αλλά ώριμοι, σοβαροί και με πολλές εμπειρίες. Ξεκινήσαμε σαν διακρατικός οργανισμός, σε μία εποχή που η Ευρώπη προσπαθούσε να ανταγωνιστεί την Αμερική και για να συνδεθούν δύο χώρες, ο πελάτης της μίας, έπρεπε να αγοράσει το μισό κύκλωμα, δηλαδή το uplink μέχρι το δορυφόρο, ενώ ο πελάτης της άλλης, έπρεπε να αγοράσει το άλλο μισό, από τον δορυφόρο μέχρι τη κεραία λήψης. Τότε, μέτοχοι ήταν μόνο οι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί, όπως ο ΟΤΕ”.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού “Δορυφορικά & Ψηφιακά Νέα”, που κυκλοφορεί σε πανελλαδική εμβέλεια στα περίπτερα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply