Η Office Line στο 12ο EMCIS 2015

0

Ο Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Office Line A.E., ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο Microsoft Azure Workshop με θέμα το Cloud Computing, που έλαβε χώρα στις 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο του 12ου European, Mediterranean & Middle Eastern Conference on Information Systems 2015, στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

WP_20150602_10_31_01_Pro

To European, Mediterranean and Middle Eastern Conference on Information Systems (EMCIS) (http://emcis.eu) είναι ένα από τα πιο σημαντικά ετήσια συνέδρια στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή για ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες των Πληροφοριακών Συστημάτων και καλύπτει θέματα τεχνικά, οργανωτικά, επιχειρηματικά και κοινωνικά, που αφορούν την εφαρμογή της Τεχνολογίας της Πληροφορίας. Αυτή τη χρονιά διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Brunel University.
Η συμμετοχή και φέτος ήταν πολύ μεγάλη, συγκεντρώνοντας πλήθος ομιλητών από τον πανεπιστημιακό και τον επαγγελματικό χώρο. Στο διήμερο συνέδριο (1-2 Ιουνίου) παρευρέθηκαν εξέχοντες έλληνες και ξένοι καθηγητές όπως ο Δρ. Λεωνίδας Κατελάρης και ο Δρ. Χρήστος Δουλκερίδης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ο Δρ. Ahmad Ghoneim και ο καθηγητής Habin Lee από το Brunel University και άλλοι.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, δόθηκε η ευκαιρία στον Παναγιώτη Κουρή να ανταλλάξει απόψεις με εξέχοντα μέλη της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά της πληροφορικής.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply