H SAP παρουσιάζει τους ομιλητές του φετινού SAP Forum

0

Η SAP, στo πλαίσιo της φετινής διοργάνωσης του SAP Forum “Discover Simple” που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton, έχει τη χαρά να παρουσιάσει τους ομιλητές που θα συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση, καθώς τα άκρως ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητηθούν.

sap_logo-50cm-300dpi

Πιο συγκεκριμένα ένας από τους βασικούς ομιλητές του SAP Forum, “Discover Simple” είναι ο κύριος Pedro De la Rosa, Ισπανός οδηγός Formula 1, ο οποίος μέσα από την ομιλία του, θα προσπαθήσει να συσχετίσει τη διασφάλιση της επιτυχίας στο πιο τεχνολογικά προηγμένο σπορ του κόσμου μέσα από τις σωστές λύσεις λογισμικού. Παρουσιαστές στο στο συνέδριο θα είναι οι κύριοι Steve Στάθης Τζικάκης SVP & Γενικός Διευθυντής της SAP για την περιοχή της νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και Μάνος Ραπτόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Ελλάδας και Κύπρου και COO για την περιοχή της νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής οι οποίοι θα μιλήσουν διεξοδικά για τις εξελίξεις στην αγορά και επίσης, θα προσφέρουν στους παρευρισκομένους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πώς η SAP μπορεί να βοηθήσει τις σύγχρονες επιχειρήσεις να διαχειριστούν εύκολα τις διαδικασίες τεχνολογίας, κάνοντας τις επιχειρήσεις τους να λειτουργήσουν καλύτερα αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Επιπλέον, στο φετινό SAP Forum ο κύριος Tomasz Słoniewski – Senior Research Director της IDC για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, θα μιλήσει για την Ψηφιακή Επιχείρηση, και πώς οι σύγχρονοι επιχειρηματίες μπορούν να την σχεδιάσουν και να την παρακολουθούν. Στην συνέχεια, ενδιαφέρον θα έχει η ομιλία του κύριου Petri Pekkarinen Διευθυντή της Huawei Enterprise Business Group, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία, η οποία θα έχει θέμα την εφαρμογή των λύσεων SAP HANA για το Ιnternet of Things (IoT), που στόχο έχει να βοηθήσει τους πελάτες τους της να συνδέσουν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων τους με το κάθε άκρο του δικτύου, και ταυτόχρονα να αποκτήσουν μέγιστη λειτουργική απόδοση, δημιουργώντας νέα μοντέλα εσόδων, προϊόντα και υπηρεσίες.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, με θέμα την Ενεργοποίηση των Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Οικονομία, με τη συμμετοχή των Accenture, Deloitte & IBM. Επιπρόσθετα, στο 2ο μέρος του Συνεδρίου θα διεξαχθεί συζήτηση μεταξύ πελατών, όπου συντονιστής θα είναι ο κύριος Mπάμπης Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος στο SKAI TV & Radio και Αρχισυντάκτης στην Καθημερινή, με θέμα συζήτησης το «Busines Unusual, Disruption and the Role of Innovation»

Τέλος, καταξιωμένα στελέχη της SAP από όλο τον κόσμο θα μιλήσουν για αρκετά από τα εξελιγμένα προϊόντα- λύσεις που προσφέρει η SAP, και πως αυτά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, σε μια ψηφιοποιημένη εποχή που επιβάλει συγχρονισμό, ταχύτητα και αμεσότητα. Επίσης, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τα όσα έχει να μοιραστεί το πάνελ των πελατών σχετικά με το πώς η τεχνολογία μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Τέλος, για πρώτη φορά, παράλληλα με το SAP Forum διοργανώνεται το SAP Youth Forum, με περιεχόμενο και ατζέντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των φοιτητών, των startuppers και της Ακαδημαϊκής κοινότητας. Με στόχο να εμπνεύσει τους νέους, να μιλήσει για επιχειρηματικότητα, νέες τεχνολογίες, Internet of Things και futurology, οι ομιλητές, senior executives, επιτυχημένοι νέοι επιχειρηματίες και Ακαδημαικοί θα δείξουν ότι η καινοτομία και η δημιουργικότητα είναι ανεξάντλητες. Επιπλέον, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το SAP Ecosystem career booth, να δώσουν το βιογραφικό τους και να μιλήσουν για ευκαιρίες καριέρας στην SAP, στους πελάτες και συνεργάτες της.

Share.

Leave A Reply