Επιβεβαιώνονται οι αρχικές συζητήσεις Wind-Cyta

0

negotiations

Συζητήσεις μεταξύ της Cyta Κύπρου και της Wind υπάρχουν. Αυτό που δεν έχει συμβεί είναι η κατάθεση προσφοράς από μέρους της Wind.

Αυτό ξεκαθαρίζουν με σαφήνεια και επίσημα τα αρμόδια στελέχη της Wind και το ίδιο πράττουν ουσιαστικά και από την Cyta.

To infocom.gr από την αρχή που κυκλοφόρησε η πληροφορία στην Κύπρο την έθεσε στη σωστή της βάση, μιλώντας για συζητήσεις μεταξύ των δύο που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Να σημειωθεί ότι μια πιθανή συμφωνία με έναν φορέα όπως είναι η  Cyta Κύπρου δεν είναι μια απλή υπόθεση καθώς πρόκειται για δημόσιο όπου στις αποφάσεις χρειάζεται να διασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη του πολιτικού συστήματος.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply