Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 17 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»News»Διεθνή

Βραβείο Αριστείας της SAP έλαβε η Real Consulting

16/02/2015infocomBy infocom3 Mins Read Διεθνή Επιχειρήσεις

Η εταιρεία Real Consulting Integration & Operation S.A ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι ο αποδέκτης του βραβείου αριστείας 2015 της SAP® για τους συνεργάτες στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής την κατηγορία “Top OEM.”

real cons

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν από τη SAP (NYSE: SAP) για τους συνεργάτες της με κορυφαίες επιδόσεις στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους πελάτες να υιοθετήσουν την καινοτομία εύκολα, να αποκτήσουν αποτελέσματα γρήγορα, να αναπτυχθούν βιώσιμα και να «τρέξουν» πιο απλά με τις λύσεις που προσφέρει η SAP. Οι αποδέκτες των φετινών βραβείων έχουν εξαιρετική συνεισφορά, που επηρεάζει τις συνολικές πωλήσεις της SAP και τους στόχους της.

«Το βραβείο αριστείας της SAP για τους συνεργάτες ΕΜΕΑ δίνει έμφαση στην στρατηγική συνεργασία μεταξύ της SAP και της Real Consulting, όχι μόνο για τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των λύσεων που προσφέρει η Real Consulting αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες της SAP, αλλά και τη στενή συνεργασία που τελικά οδηγεί στην επιτυχία του πελάτη», δήλωσε ο κύριος Αναστάσιος Παπαργύρης, ο Διευθύνων σύμβουλος της Real Consulting. «Έχουμε δεσμευτεί να συνεργαζόμαστε και να δουλεύουμε με την SAP, αξιοποιώντας το χαρτοφυλάκιο της για συνεχή καινοτομία και την παροχή προϊόντων πλούσιων σε χαρακτηριστικά στους πελάτες μας».

Επιλεγμένες από ευρεία βάση των συνεργατών της SAP, οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Αριστείας των Περιφερειακών συνεργατών βασίστηκαν σε εσωτερικά στοιχεία πωλήσεων της εταιρείας. Διευθύνουσα επιτροπή αποτελούμενη από περιφερειακούς και παγκόσμιους εκπροσώπους της SAP καθόρισε τους συνεργάτες, νικητές σε κάθε κατηγορία, σύμφωνα με μια σειρά κριτηρίων, όπως η επίτευξη των πωλήσεων και οι επιδόσεις. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των συνολικών πωλήσεων, της καινοτομίας, της τεχνολογίας, των υπηρεσιών και των λύσεων για συγκεκριμένες περιοχές.

sap-logo

“Με το εξαιρετικό σύστημα συνεργατών της, η SAP βοηθά τους πελάτες να τρέχουν πιο έντονα, ταχύτερα και απλούστερα,” δήλωσε η Cathy Daum, η επικεφαλής General Business and Partner Operations, SAP EMEA. “Οι συνεργάτες μας επεκτείνουν την ικανότητά μας να εισάγουμε τις καινοτομίες της SAP σε περισσότερους πελάτες και να προσθέτουμε τις αποδεδειγμένες λύσεις τους για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συγχαίρουμε τη Real Consulting ως έναν από τους εταίρους μας με κορυφαίες επιδόσεις για τη χρονιά στην περιοχή της ΕΜΕΑ. Μαζί, βοηθάμε τους πελάτες μας να μετατρέψουν τις επιχειρήσεις τους και να προάγουν την καινοτομία, η οποία τροφοδοτεί την ανάπτυξη των εσόδων».

Η Real Consulting υιοθετεί την στρατηγική της SAP με την οποία έχει μακροχρόνια σχέση συνεργασίας από την ίδρυσή της. Η σχέση της με τη SAP εστιάζει στο να βοηθάει τους πελάτες να αντλούν περισσότερη αξία από τις επενδύσεις της SAP σε ένα όλο και πιο περίπλοκο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Κάθε χρόνο, η Real Consulting κάνει σημαντικές επενδύσεις για να διατηρεί ένα πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων της SAP. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο συνεργατών Τεχνογνωσίας για τις λύσεις SAP Business All-in-One, Analytics, Mobile και SAP HANA.

Η Real Consulting έλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης της SAP στη Βαρκελώνη (SAP FKOM Barcelona), μια ετήσια συνάντηση των στελεχών, των εργαζόμενων και των συνεργατών της SAP που πραγματοποιήθηκε 19- 23 Ιανουαρίου. Είναι η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση πωλήσεων της SAP, με στόχο να αυξήσει την επιτυχία κατά τον επόμενο χρόνο. Συνάδελφοι από όλη την περιφέρεια συγκεντρώνονται στη Βαρκελώνη για να ανταλλάξουν ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική της SAP, τη μεθοδολογία πωλήσεων, τις βέλτιστες πρακτικές, τις ευκαιρίες ανάπτυξης των επιχειρήσεων, καθώς και τις καινοτομίες των προϊόντων. Το φετινό SAP FKOM στη Βαρκελώνη φιλοξένησε περίπου 6.500 συμμετέχοντες από όλη την περιοχή.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

REAL CONSULTING SAP Top OEM
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Profile: παρουσίαση στην ένωση θεσμικών επενδυτών 2026

Η Τράπεζα Πειραιώς ανανεώνει τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ

Skroutz: αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα

Hyperloq: η ελληνική startup που κατέκτησε την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων

Οι πασχαλινές προσφορές έφτασαν στο samsung.com/gr

Στρατηγική επέκταση της Austriacard Holdings στη Μέση Ανατολή

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκ. φυσικά πρόσωπα
  • Webinars από την ΕΛΜΗSYSTEMS για την Hλεκτρονική Tιμολόγιση και την Αγορά της Λιανικής
  • Lidl Ελλάς: Ενισχύει το Make-A-Wish με 120.000€ μέσω της πασχαλινής της ενέργειας
  • Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΡΑΑΕΥ: Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων
  • Προτάσεις για μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας κατέθεσε η Eurelectric
  • «Innovation Meets Industry»: ΣΦΕΕ και ID-GC συνεργάζονται για την Υγεία
  • Cosmos Sport: Στρατηγική συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Αθλητισμού
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.