Ιστορικό ρεκόρ για το Newsbomb.gr

0

Επιβεβαιώνεται και τον Ιανουάριο η συνεχής εμπιστοσύνη του online κοινού στο Newsbomb.gr. Τη στιγμή που οι σημαντικές εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών, το κορυφαίο ειδησεογραφικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media τερματίζει πρώτο και με διαφορά στις προτιμήσεις των επισκεπτών για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

newsbomb

Η επίδοση αυτή ξεπέρασε μάλιστα κάθε προηγούμενο, καθώς οι 4.523.299 μοναδικοί επισκέπτες τους οποίους φιλοξένησε το Newsbomb.gr τον Ιανουάριο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) αποτελούν ρεκόρ στη μέχρι στιγμής καταγραφή των μετρήσεών της. Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά Ελληνικό site σπάει το φράγμα των 4 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών τον μήνα, και μάλιστα ξεπερνώντας το κατά 500.000!

Παράλληλα, η προτίμηση του κοινού ήταν ξεκάθαρη και την κρισιμότερη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, το Newsbomb.gr φιλοξένησε 592.723 μοναδικούς επισκέπτες και βρέθηκε στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΕΝΕΔ.

Η καθολική προτίμηση του κοινού στο Newsbomb.gr για έγκαιρη και έγκαιρη ενημέρωση και κατά την εκλογική περίοδο δεν είναι τυχαία. Με περισσότερες από 1.000 αναρτήσεις για την κάλυψη των εκλογών, συνεχή ροή στη μετάδοση των αποτελεσμάτων με ειδική εφαρμογή και τηλεοπτικές συνδέσεις με live streaming από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος, τα γραφεία στην Κουμουνδούρου και το «στρατηγείο» της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, το Newsbomb.gr βρέθηκε στην «καρδιά» των εξελίξεων.
Υπενθυμίζεται πως το Newsbomb.gr αποτελεί σταθερά το κορυφαίο site από πλευράς επισκεψιμότητας μοναδικών επισκεπτών μεταξύ όλων των ιστοσελίδων από τον Νοέμβριο του 2014, όταν τα site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media εντάχθηκαν στις επίσημες μετρήσεις της ΕΝΕΔ. Παρουσιάζει μάλιστα συνεχώς ανοδική πορεία, αποδεικνύοντας αδιαμφισβήτητα πως είναι ο κορυφαίος προορισμός για την online ενημέρωση των Ελλήνων χρηστών.

Share.

Leave A Reply