Μέσω της πλατφόρμας Warply Engage, ο ΑΝΤ1, το PROTOTHEMA.GR, το SKAI.GR και το THETOC.GR έστειλαν το διήμερο 25– 26 Ιανουαρίου πάνω από 20 live ενημερώσεις, μέσω push notifications, με στόχο την άμεση ενημέρωσή των χρηστών για όλες τις εξελίξεις των Εκλογών.

newsletter

Περισσότεροι από 200.000 χρήστες των mobile app των τεσσάρων μέσων, έλαβαν συνολικά πάνω από 3.000.000 push notifications με όλα τα νέα και τις σημαντικότερες εξελίξεις τη στιγμή που συνέβαιναν.

Ο ANT1, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο ΣΚΑΙ, και το THETOC, τέσσερις από τους μεγαλύτερους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν συστηματικά την πλατφόρμα της Warply και χάρη στη δυνατότητα live ενημέρωσης μέσω push notifications ενημερώνουν άμεσα τους χρήστες των mobile app τους, επιτυγχάνοντας την πλέον άμεση ενημέρωση του κοινού τους.

Όπως δήλωσε και ο Σωτήρης Αλεξόπουλος, Head of Operations της Warply: «Η Warply μέσω της πλατφόρμας της Warply Engage αποτελεί και παρέχει την καλύτερη λύση για publishers’ CRM και engagement στα apps των μεγαλύτερων ειδησιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα. Με τη δυνατότητα άμεσης αποστολής και ενημέρωσης, ο χρήσης λαμβάνει τα νέα που τον ενδαιφέρουν με push notifications, με τρόπο διαδραστικό κα τη στιγμή που συμβαίνει το κάθε γεγονός. Παράλληλα, οι publishers αυξάνουν έως και 50%-60% την επισκεψιμότητα στα apps τους!»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply