Το VentureGarden επεκτείνεται στην Κορινθία

0

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece σε συνεργασία με το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας (Corinthian Cluster) φέρνει το VentureGarden στην Κορινθία την Τετάρτη 10/12/2014 στις 17:00 στο Xanadu bar & forum (Ποσειδώνος 79, Λουτράκι).

VentureGarden

Η δράση του VentureGarden (www.venturegarden.gr) επεκτείνεται στην περιοχή της Κορινθίας με το πρώτο του σεμινάριο «Εισαγωγή στην επιχειρηματικότητα» βασισμένο στο Business Model Canvas. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μέσα από συζητήσεις και ομαδικές εργασίες και να βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα ή προβληματισμούς που τους απασχολούν με τη βοήθεια της ομάδας του VentureGarden.

Στο δεύτερο σεμινάριο που θα ακολουθήσει οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να λάβουν υποστήριξη για την υλοποίηση της ιδέας τους. Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο σεμινάριο, θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με την ομάδα του VentureGarden και εξειδικευμένους μέντορες για την βελτίωση των επιχειρηματικών προτάσεων, αλλά και την επίλυση συγκεκριμένων θεμάτων.

To VentureGarden ξεκίνησε την Άνοιξη του 2014 με σκοπό να ενισχύσει την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών μέσα από την εκπαίδευση και την υποστήριξη. Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ALBA Graduate Business School στην Αθήνα και του Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki στην Θεσσαλονίκη. Υλοποιείται με την υποστήριξη του The Hellenic Initiative. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί δύο κύκλοι εκπαιδευτικών σεμιναρίων και στις δύο πόλεις, ενώ το πρόγραμμα για το 2015 περιλαμβάνει και άλλες πόλεις.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε ηλεκτρονικά τη φόρμα στο http://vgcorinthia.eventbrite.com. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Μαριέλμα Πατέλη στο mpateli@alba.edu.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8964 531 (εσωτ. 2288).

Share.

Leave A Reply