Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Την ιστορία του επιστρατεύει το Twitter για να γίνει ελκυστικότερο

0

twitter-mobile-background-reuters-635

Σε μια προσπάθεια να γίνει πιο ελκυστικό προς τους χρήστες, το Twitter, αποφάσισε να ανοίξει το αρχείο του και να δώσει τη δυνατότητα αναζήτησης, στο σύνολο των tweets που έχουν αναρτηθεί από το 2006 ως σήμερα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Από το πρώτο τιτίβισμα πριν από οκτώ χρόνια, εκατοντάδες δισ. μηνύματα καταγράφουν τη ζωή στον πλανήτη σε καθημερινή βάση. Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στον κόσμο να αναζητήσει κάθε δημοσίευση».

Εκτιμάται ότι η κίνηση αυτή, θα δώσει μία ώθηση στη δημοφιλή εφαρμογή καθώς θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον αρκετών να αναζητήσουν, δηλώσεις και τοποθετήσεις προσωπικοτήτων της παγκόσμιας επικαιρότητας, που έχουν γίνει κατά καιρούς.

Πολλές γκάφες, αστοχίες και προφητικές δηλώσεις θα δουν και πάλι το φως της δημοσιότητας και μάλιστα μέσα από το πρίσμα της ιστορίας που έχει διαψεύσει ή δικαιώσει τους Tweeters.

Όλα αυτά σε μια προσπάθεια το Twitter να ανατρέψει την πτωτική πορεία των οικονομικών του, αφού το χρέος του ανέρχεται σε 1,8 δισ. δολ., ενώ το 2013 «έγραψε» ζημιές της τάξεως των 645 εκατομμυρίων δολαρίων.

Share.

Leave A Reply