Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Η WIND Ελλάς στην ECTA

0

Ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Γενικός Διευθυντής Σταθερής Τηλεφωνίας & New Business της WIND Ελλάς εξελέγη την Παρασκευή μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ECTA, με διετή θητεία. Παράλληλα, εξελέγησαν 6 ακόμη νέα μέλη από τα 11 συνολικά μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. της ένωσης.

wind_logo_new

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα στην ECTA, o κ. Τζωρτζακάκης ανέφερε: «η δημιουργία ευρυζωνικών υποδομών υπέρ-υψηλών ταχυτήτων σε σταθερά και σε κινητά δίκτυα είναι η πρόκληση για τους παρόχους τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Το ύψος των απαιτούμενων επενδύσεων υπαγορεύει η πορεία προς την νέα πραγματικότητα να γίνει συντεταγμένα, με το μέγιστο βαθμό συνεργατικότητας και με ισχυρές ρυθμιστικές δικλείδες που θα εξασφαλίζουν τον υγιή ανταγωνισμό στον κλάδο. Θα αξιοποιήσουμε τη συμμετοχή στην ECTA ώστε να συμβάλλουμε με προτάσεις και βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές στην διαμόρφωση κατάλληλης κλαδικής πολιτικής και ρυθμιστικού περιβάλλοντος στην χώρα μας, προς όφελος των Ελλήνων καταναλωτών και της αγοράς μας».

tzorzakakis

Η ECTA, ιδρύθηκε το 1998 και είναι Ευρωπαϊκή μη-κερδοσκοπική οργάνωση που εκπροσωπεί πάνω από 100 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ευρώπης – εκτός από παρόχους πρώην μονοπώλια- με στόχο τη συμμετοχή στη διαμόρφωση της κλαδικής πολιτικής και του κατάλληλου ρυθμιστικού περιβάλλοντος. Έχει στενή συνεργασία τόσο με τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και με καίρια Ευρωπαϊκά ρυθμιστικά όργανα (όπως είναι ο BEREC, τα εξειδικευμένα όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα).

ecta

Στο νέο ΔΣ της ECTA συμμετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τηλεπικοινωνιακών παρόχων από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Share.

Leave A Reply