Φθηνότερα έως 400€ μπορούν να αποκτήσουν οι καταναλωτές το νέο Samsung Galaxy Note 4 και αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ να πάρουν δωρεάν την ασφάλεια της συσκευής αξίας 60€.

Samsung Galaxy Note 4

Στη μοναδική τιμή των 441,70€ από 849€, προσφέρουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το Samsung Galaxy Note 4 με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS 65. Το Samsung Galaxy Note 4 είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 5,7’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,7GHz και κάμερα 16MP με ολοζώντανα χρώματα για εκπληκτικές φωτογραφίες και HD video. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, fast charging λειτουργία για γρήγορη φόρτιση, ενώ το εξελιγμένο SPen προσφέρει μία μοναδική εμπειρία γραφής. Το Samsung Galaxy Note 4 υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο.

Το Samsung Galaxy Note 4 έρχεται να προστεθεί στη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νο1 προορισμός για Smartphones. Για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, και με ταχύτητες που συνεχώς αυξάνονται.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply