Εκπαίδευση στη Διοίκηση Έργων Πληροφορικής και Πιστοποίηση PMP

0

Οι ιδιαιτερότητες των έργων Πληροφορικής και Τεχνολογίας, οι βασικές αρχές σχεδιασμού, προγραμματισμού και παρακολούθησής τους καθώς και θέματα διαχείρισης ομάδων θα παρουσιασθούν στο 3ήμερο σεμινάριο “The Art of Project Management® for IT/IS Projects” στις 11 έως 13 Νοεμβρίου 2014.

hellenic_union

Το πρόγραμμα βασίζεται σε εκπαιδευτικό μοντέλο και θεματολογία που εφαρμόζεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα της NASA τα τελευταία 25 χρόνια. Απευθύνεται σε όσους διοικούν ή εργάζονται σε έργα Πληροφορικής και Τεχνολογίας.

Στις 18 έως 20 Δεκεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί προπαρασκευαστικό σεμινάριο «PMP Prep Course» για την διεθνή πιστοποίηση διοίκησης έργου PMP (Project Management Professional) του Project Management Institute (USA). Η πιστοποίηση PMP μετρά σήμερα πάνω από 500,000 πιστοποιημένους project managers σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ζήτησης επαγγελματικών πιστοποιήσεων στο τομέα της Πληροφορικής. Το σεμινάριο απευθύνεται σε έμπειρους project managers και ΙΤ project managers που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Τα σεμινάρια διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων Business Management Consultants.

Πληροφορίες/εγγραφές: Center of Excellence in Project Management της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, 210-3680907,
http://projectmanagement.hau.gr

Share.

Leave A Reply