Sarmed και Veta επιλέγουν Nubis

0

Συνεχίζει την δυναμική της ανάπτυξη η Nubis, εταιρεία συμφερόντων της Quest Holdings, προσθέτοντας συνεχώς νέους ισχυρούς ομίλους στην ήδη διευρυμένη βάση του πελατολογίου της.

nubis

Τις λύσεις της Nubis εμπιστεύθηκαν αυτή τη φορά οι επιχειρηματικοί όμιλοι SARMED, leader στον κλάδο των Logistics, και VETA, κορυφαία εταιρεία στην Βιομηχανική Υπεργολαβία, και οι δύο με έντονη διεθνή παρουσία.

Η SARMED επέλεξε να αντικαταστήσει το υφιστάμενο custom ERP και custom λογισμικό λογιστηρίου με το σύστημα Nubis Cloud ERP. Ειδικότερα, με το Nubis Cloud ERP η SARMED θα έχει άμεση πρόσβαση σε ένα πλήρες cloud ERP και CRM περιβάλλον για την ολοκληρωμένη και σύγχρονη διαχείριση των επιχειρησιακών της πόρων και πελατών, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων B2B λειτουργικότητα και διασύνδεση με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας αλλά και με το υπάρχον warehouse management πρόγραμμα.

Αναφορικά με την B2B λειτουργία, κάθε συνεργαζόμενος (πελάτης ή/και προμηθευτής) θα μπορεί να βλέπει στοιχεία που τον αφορούν με βάση την πρόσβαση που θα του δοθεί από την SARMED. Αντίστοιχα, η λειτουργία διαχείρισης αποθηκών (WMS) θα αντλεί data από ένα πρόγραμμα data warehouse που χρησιμοποιεί ήδη η SARMED.

Σημειώνεται ότι η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Κύριο μέλος ενός ομίλου εταιριών που καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας, η SARMED είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρία που ξεκίνησε τη διαχείριση τελωνειακών αποθηκών πριν από περίπου 20 χρόνια και κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις στον κλάδο 3rd Party Logistics, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.
Υιοθετεί πλήρως την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην επιχειρησιακή της λειτουργία, αξιοποιώντας σύγχρονα συστήματα διαχείρισης αποθήκης (WMS), RF Barcode και ασύρματων εκτυπωτών, ελέγχου των παραδόσεων με τηλεματική τεχνολογία (GPS), κ.α.

Η VETA με στόχο να οργανώσει την δομή της εταιρείας εσωτερικά και να απολαμβάνει πλήρης ERP λειτουργικότητα στο cloud, προχωρά στην αντικατάσταση του υφιστάμενου on premise custom ERP με το Nubis Cloud ERP.

Έτσι θα αποτυπώνει HRM λειτουργίες (δηλαδή διαδικασίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού) σε οργανόγραμμα, στο οποίο θα είναι ξεκάθαρες οι διαδικασίες / πιστοποιήσεις κάθε εργαζόμενου ανά φάση της εταιρείας. Παράλληλα, θα αξιοποιηθεί στο έπακρο και το σύστημα Διαχείρισης Εγγράφων (Document Management System) του Nubis Cloud ERP.
Η VΕΤΑ, μία από τις κορυφαίες εταιρείες Βιομηχανικής Υπεργολαβίας στην Ελλάδα, είναι ένας πολύ ισχυρός παίκτης στην Ευρώπη, που αξιοποιεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου στους τομείς της κοπής (laser, punching, υδροκοπή) κάμψης και διαμόρφωσης, συγκόλλησης, βαφής, συναρμολόγησης και παρέχει υπηρεσίες υπεργολαβίας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.
Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1968 και σήμερα απασχολεί 250 άτομα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με συνολική έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

NUBIS
Η Nubis είναι μία καινοτομική εταιρεία ανάπτυξης και διάθεσης επιχειρηματικού λογισμικού και εφαρμογών που αξιοποιεί τις δυνατότητες του cloud. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 και ξεκίνησε την εμπορική δραστηριότητά της τον Οκτώβριο του 2013. Βασικοί μέτοχοι είναι ο Δημήτρης Κοντίνος, ο Χρήστος Τσάγκος και η Ques tHoldings. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο ευέλικτες, αξιόπιστες και προσιτές λύσεις, οι οποίες είναι προσβάσιμες από κάθε είδους υπολογιστική συσκευή.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply