Παρασκευή, 31 Μαρτίου

Στη λίστα GTB Power 100 ο Μιχάλης Τσαμάζ

0

Ο Μιχάλης Τσαμάζ για 2η συνεχή χρονιά στη λίστα GTB Power 100 με τους 100 ισχυρότερους των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως.

Μιχάλης Τσαμάζ

Ανάμεσα στις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως συμπεριλαμβάνεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ. Κατά τη φετινή αξιολόγηση, ο Πρόεδρος του ΟΤΕ ανέβηκε 21 θέσεις στη λίστα GTB Power100 σε σχέση με πέρσι.

Ο κ. Τσαμάζ είναι το μοναδικό στέλεχος από την Ελλάδα στη λίστα που καταρτίζει το έγκυρο βρετανικό επιχειρηματικό περιοδικό Global Telecoms Business. Η τετραμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένους εκπροσώπους του επιχειρηματικού χώρου, συνεκτίμησε τον κομβικό του ρόλο στην αναδιάρθρωση και τον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μία σύγχρονη, βιώσιμη και ανταγωνιστική εταιρεία. Συνυπολογίστηκε, επίσης, η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων ύψους €1,2 δισ. για την τετραετία, κυρίως για δίκτυα Νέας Γενιάς. Τέλος, αναγνωρίστηκε ο διεθνής ρόλος του Προέδρου του Ομίλου ΟΤΕ, λόγω της επιχειρηματικής παρουσίας του Ομίλου εκτός Ελλάδος, αλλά και της συμμετοχής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕ (κοινοπραξία Deutsche Telekom και Orange) στην Αγγλία.

Το GlobalTelecomsBusiness είναι μια έγκριτη έκδοση, με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες. Εκδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυκλοφορεί παγκοσμίως. Το περιοδικό συντάσσει τη λίστα των 100 ισχυρότερων ανθρώπων των τηλεπικοινωνιών από το 2008. Στη φετινή λίστα συμπεριλαμβάνονται κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι επικεφαλής του Facebook, της Verizon, της Softbank, του Netflix, της AT&T και της Deutsche Telekom.

Share.

Leave A Reply