Ακόμα ένα μεγάλο τμήμα του Σύζευξις 2 εισέρχεται στην τελική ευθεία με την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών από τέσσερις ενδιαφερόμενους στους οποίους συμπεριλαμβάνονται δύο τηλεπικοινωνιακοί φορείς, ο ΟΤΕ και η Forthnet.

network

Πρόκειται για το έργο «Σύζευξις 2 – Υποδομές Ασφάλειας, Τηλεφωνίας, Τηλεδιάσκεψης  και Καλωδίωσης», συνολικού προϋπολογισμού 132,6 εκατ. ευρώ περιλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Οι φορείς που κατέθεσαν προσφορά είναι:

1. Logicom Solutions LTD

2. Ένωση Εταιρειών: ΟΤΕ Α.Ε., Space Hellas, Unisystems.

3. Globo Technologies.

4. Ένωση Εταιρειών: ONEX Hellenic, ZTE Hellas., Forthnet.

Μετά την κατάθεση προσφορών για το προαναφερόμενο έργο το μόνο για το οποίο δεν έχουν κατατεθεί προσφορές είναι το «Κεντρικές Υπηρεσίες ISP και SLA, συνολικού προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ. Για το έργο αυτό οι προσφορές έχει οριστεί να κατατεθούν στις 6 Οκτωβρίου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply