Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Το CU πάει Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion

0

Το CU βγάζει φτερά και πάει στη Σαντορίνη, τον παράδεισο του freerunning, για το Red Bull Art of Motion.

CU@RedBullArtOfMotion

Στις 4 Οκτωβρίου 2014, oι καλύτεροι free runners του κόσμου, θα συγκεντρωθούν στο Φηροστεφάνι, μεταμορφώνοντας τα καλντερίμια, τις καμπυλωτές ασβεστωμένες στέγες και τα στενά μονοπάτια σε φυσικά εμπόδια που θα ξεπεράσουν με υπερπηδήσεις, τολμηρά άλματα, tricks κι αναρριχήσεις.

Για μια ακόμη χρονιά, το CU θα δώσει ώθηση στους αθλητές του Red Bull Art of Motion, ενθαρρύνοντάς τους να δείξουν τον πιο… Restart εαυτό τους και βραβεύοντας με το Best Trick award by CU” τον αθλητή ή την αθλήτρια που θα πραγματοποιήσει το καλύτερο free running trick.

Εκτός όμως από τους αθλητές, το CU στηρίζει και τους φίλους του free running που θέλουν να ζήσουν από κοντά το Red Bull Art of Motion. Μέσα από τον πιο πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό, το CU δίνει  τη δυνατότητα σε έναν τυχερό, να δημιουργήσει μια φωτογραφία με το καλύτερο free running «κόλπο» και να κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα για να παρακολουθήσει από κοντά το μοναδικό αυτό αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στο video https://www.youtube.com/watch?v=aJCe2-80HYs και στη σελίδα του CU.

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Η ημέρα του Red Bull Art of Motion θα είναι CU FREE DAY για τους  συνδρομητές του CU με δωρεάν internet όλη μέρα, για να παρακολουθήσουν μέσω του redbullartofmotion.com τα πιο συναρπαστικά άλματα των αθλητών από τις οθόνες του κινητού τους.

Share.

Leave A Reply