Συνεχίζει την δυναμική της πορεία η Nubis

0

Η χάραξη της στρατηγικής ανάπτυξης σε νέες αγορές αλλά και στην έρευνα και δημιουργία νέων προϊόντων καθώς και η εξαιρετική πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς αποτέλεσε το βασικό θέμα της ετήσιας συνάντησης των μετόχων της Nubis, εταιρεία συμφερόντων της Quest Holdings.

NUBIS _logo

Η παρουσίαση των πεπραγμένων της εταιρείας καθώς και των ισχυρών της αποτελεσμάτων στο πρώτο εννεάμηνο εμπορικής λειτουργίας, (η εταιρεία συμπληρώνει το πρώτο έτος εμπορικής λειτουργίας τον Οκτώβριο) έδωσε τα καλύτερα μηνύματα για την συνέχιση της πορείας της Nubis.

Κύριο συμπέρασμα της συνάντησης ήταν ότι οι επιχειρήσεις στις αγορές που δραστηριοποιείται η Nubis έχουν αγκαλιάσει τις προτάσεις της εταιρείας και τις αξιολογούν με πολύ θετικό πρόσημο. Οι συμμετέχοντες δε εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα πολύ θετικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες κατέληξαν στη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Nubis στο προσεχές διάστημα κατ´ αρχήν στους τομείς των αγορών και της δημιουργίας νέων  προϊόντων, όπως, φυσικά, σε αυτούς της περαιτέρω εμπορικής ανάπτυξης αλλά και της προσέλκυσης επενδυτών.

Στη συνάντηση  η οποία πραγματοποιήθηκε στο τέλος Ιουλίου στην Αθήνα,  συμμετείχαν από την πλευρά του διοικητικού συμβουλίου οι Δημήτρης Κοντίνος,  Χρήστος Τσάγκος και Θεόδωρος Φέσσας (πρόεδρος του ομίλου Quest Holdings) και από την Επιτροπή Συμβούλων (BoardofAdvisors) οι Κώστας Μάλλιος και Ευάγγελος Σιμούδης.

Share.

Leave A Reply