Σεμινάριο Business Continuity από την OTEAcademy

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο Πιστοποίησης Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity) που πραγματοποιείται από την OTEAcademy με την αποκλειστική συνεργασία του παγκοσμίου φήμης Βρετανικού Οργανισμού, Business Continuity Institute (BCI).

logo_OTEAcademy

Στο σεμινάριο συμμετείχαν στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών και οργανισμών, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, διάρκειας τρεισήμισι ημερών. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ειδικές εξετάσεις πιστοποίησης και έχουν πλέον τη δυνατότητα να γίνουν επίσημα μέλη του, διεθνώς αναγνωρισμένου φορέα Πιστοποίησης, BCI.

Η Διοίκηση Επιχειρησιακής Συνέχειας αποτελεί έναν από τους πλέον κρίσιμους παράγοντες για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Στοχεύει στην εξασφάλιση της οργανωτικής επάρκειας και ανθεκτικότητας που διασφαλίζει τη φήμη, το όνομα αλλά και τα συμφέροντα των stakeholders της εταιρείας. Πρόκειται για μια ολιστική διαδικασία που εντοπίζει πιθανούς κινδύνους και τον αντίκτυπό τους στην εύρυθμη επιχειρησιακή λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα παρέχει το κατάλληλο πλαίσιο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και ελαχιστοποίηση των επιπτώσεών τους.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης στην Επιχειρησιακή Συνέχεια της OTEAcademy απευθύνεται σε στελέχη ελληνικών και ξένων εταιρειών που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην Επιχειρησιακή Συνέχεια, τη Διαχείριση Κινδύνων, τη Διαχείριση Εκτάκτων Αναγκών, την Αντιμετώπιση Καταστροφών, την Ασφάλεια, τη Λειτουργία και Συντήρηση.

O νέος κύκλος Πιστοποίησης BCI ξεκινάει στην OTEAcademy το Σεπτέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής στο www.oteacademy.gr.

Share.

Leave A Reply