Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Telefonica: πάνω από 250 συνεργάτες στο M2M Global Partner Program

0

Η Telefonica ανακoίνωσε ότι πάνω από 250 εταίροι έχουν πλέον προσχωρήσει στους κόλπους του M2M Global Partner Program, υπερβαίνοντας το στόχο του προγράμματος των “250 συνεργατών έως τα τέλη του 2014”, έξι μήνες μάλιστα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.

telefonica

Από τον Φεβρουάριο, 170 νέοι εταίροι – οι οποίοι περιλαμβάνουν κατασκευαστές συσκευών, πάροχους υπηρεσιών και διανομείς από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ – έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, το οποίο θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές, όπως αναμένεται μέσα στο έτος, σύμφωνα πάντα με της ανακοινώσεις της Telefonica.

Η  εταιρεία τηλεπικοινωνιών υποστηρίζει ότι το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα συνεχίζει να αυξάνεται, με 100 και πλέον εταιρείες να βρίσκονται κοντά στην ένταξή του.

Εκτιμάται ότι θα υπάρχουν μέχρι και 20 δισ. προϊόντα  που θα συνδέονται με το M2M Global Partner Program έως το 2020, σύμφωνα με την GSMA. Συγκριτικά, το 2004 μόνο 92 εκατ. συσκευές ήταν συνδεδεμένες.

Το Machine to Machine (M2M) Global Partner Program αναφέρεται σε τεχνολογίες που επιτρέπουν σε ασύρματα και ενσύρματα συστήματα να επικοινωνούν με άλλες συσκευές του ίδιου τύπου. Το M2M θεωρείται αναπόσπαστο τμήμα του Ίντερνετ των Πραγμάτων (IoT) και φέρνει πολλά οφέλη για τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, δεδομένου ότι έχει ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η βιομηχανική αυτοματοποίηση, τα logistics, το Smart Grid, την υγεία, την άμυνα κλπ..

Share.

Leave A Reply