Φρένο στους χρήστες υψηλών ταχυτήτων από τη Verizon

0

Η Verizon Wireless φαίνεται διατεθειμένη να περιορίζει τις ταχύτητες λήψης σε ορισμένους από τους πελάτες, τουλάχιστον σε αυτούς με το βαρύτερο φορτίο κυκλοφορίας στα δίκτυα LTE της.

verizon-wireless-store-logo_1020_large_verge_medium_landscape

Ξεκινώντας από τον Οκτώβριο, οι πελάτες στους οποίους παρέχονται προγράμματα απεριόριστης λήψης, μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ χαμηλότερες  ταχύτητες λήψης, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε περιοχές όπου το traffic είναι ήδη βεβαρυμένο από άλλους χρήστες.

Υπολογίζεται ότι μόνο το 5% των πελατών δικτύου LTE της αμερικανικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών θα επηρεαστούν από την αλλαγή, ενώ υπολογίζεται ότι οι περιορισμοί στις ταχύτητες θα ισχύσουν για τους συνδρομητές όπου οι λήψεις τους ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 4.7 Gb το μήνα.

Σε αντίθεση με ορισμένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που επιβάλλουν κοινή πολιτική σε χρήστες που υπερβαίνουν το μερίδιο εύρους τους, η Verizon είναι πιο επιλεκτική και θα επιβλέπει μόνο τους χρήστες του δικτύου που το επιβαρύνουν μια δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι πελάτες που είναι πιθανό να επηρεαστούν από την αλλαγή, θα λαμβάνουν γράμματα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, που θα τους ενημερώνουν για την αλλαγή.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply