Η Uni Systems μπήκε στην ομάδα των διακεκριμένων συνεργατών Cloud Advisors της Citrix, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην αγορά του cloud.

logo_UNISYSTEMS

Οι Cloud Advisors είναι επιλεγμένοι συνεργάτες της Citrix οι οποίοι διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη hybrid, δημόσιων ή ιδιωτικών clouds, τα οποία βασίζονται σε γνωστά προϊόντα όπως τα Citrix XenDesktop, CloudPlatform και CloudPortal.

Ξεκινώντας από την ανάγκη της αγοράς για ύπαρξη εξειδικευμένων και πιστοποιημένων integrators cloud υπηρεσιών, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος η Uni Systems αποκτά τη δυνατότητα να υποστηρίξει σταθερά την προσπάθεια εταιρειών να σχεδιάσουν, να υλοποιήσουν και να προωθήσουν στην αγορά λύσεις cloud που βασίζονται σε βέλτιστες πρακτικές.

«Οι λύσεις Cloud της Citrix υποστηρίζουν περισσότερο από 80% των δημόσιων clouds και των παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Web Services platform, 1&1 Internet και SoftLayer (η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από την IBM), που βασίζονται στο Apache CloudStack, μια κοινότητα ανοικτού κώδικα υποστηριζόμενη από χιλιάδες μέλη και εκατοντάδες συνεργάτες τεχνολογίας», δήλωσε ο κ. Damjan Mirtič, Principal Channel Development Manager, Citrix SEE«Η Uni Systems κέρδισε άξια το επίπεδο συνεργασίας Citrix Cloud Advisor καταφέρνοντας να εισαχθεί στην ομάδα των εκλεκτών στρατηγικών συνεργατών τεχνολογίας της Citrix. Σήμερα, έχει τη δυνατότητα να ενισχύει τις προσπάθειες οργανισμών -οποιουδήποτε μεγέθους ή τύπου- να μετατρέψουν τους πόρους πληροφορικής σε εικονικά δεδομένα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων data centers, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απρόσκοπτη μετάβαση στο cloud».

«Η συγκεκριμένη διάκριση ήταν το αποτέλεσμα εκτενούς εμπορικής και τεχνικής κατάρτισης των εξειδικευμένων συμβούλων και μηχανικών της Uni Systems», δήλωσε ο κ. Αντώνης Κασσάνο, ITS Department Manager της Uni Systems«Η Εταιρεία μας, μέσω της συγκεκριμένης πιστοποίησης, με αυξημένη δυναμική προσεγγίζει ολιστικά όχι μόνο τις λύσεις cloud, αλλά και την καθοδήγηση των πελατών της στην πολλά υποσχόμενη τεχνολογία. Επιπλέον, η συνεργασία των Uni Systems και Citrix επεκτείνεται με οφέλη και για τις δύο πλευρές, ισχυροποιώντας τη θέση τους στην αγορά».

Η Uni Systems βρίσκεται σε στενή και μακροχρόνια συνεργασία με τη Citrix διατηρώντας επίπεδο συνεργασίας Gold Solution Advisor, με πιστοποίηση σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων, και Service Provider παρέχοντας υπηρεσίες και μέσω του ιδιόκτητου Data Center της. Η Εταιρεία αποτελεί τον μεγαλύτερο enterprise class υλοποιητή λύσεων Cloud στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης με σημαντικά έργα στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply