Νέο κατάστημα Public στην Καλλιθέα

0

Το σχέδιο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων Public συνεχίζεται και το 2014 με 8 νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε ένα ακόμη κατάστημα στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας, ανεβάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων Public σε 46.

public_kallithea

Διαθέτοντας την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, περισσότερες από 100 συσκευές tablets και smartphones live για δοκιμή από τον τελικό καταναλωτή μια ευρεία συλλογή τίτλων gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών και μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων, το Public Καλλιθέας αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να αποτελέσει σημείο ενδιαφέροντος για την περιοχή.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της Καλλιθέας (Ελευθερίου Βενιζέλου- πρώην Θησέως) πλησίον της Πλατείας Δαβάκη.

Από την αρχή του 2014, τα Public άνοιξαν τις πόρτες τους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα: στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης, του Πύργου, της Χαλκίδας, της Δράμας, των Σερρών, της Λάρισας και των Τρικάλων. Η επέκταση του δικτύου φέρνει τα Public σε κάθε μικρή και μεγάλη πόλη στην Ελλάδα, ενώ συγχρόνως στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply