Η Qualisys Software ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του συστήματος καταγραφής και επεξεργασίας παρουσιών με το λογισμικό eTIME στον ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

qualisys

Διασυνδέθηκαν τερματικά ανάγνωσης καρτών σε κτήρια του οργανισμού. Εγκαταστάθηκε το λογισμικό διαχείρισης ωρομέτρησης eTIME της Qualisys Software, στα κεντρικά γραφεία και συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά τερματικά για την συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων διέλευσης των εργαζομένων, παρέχοντας εκτενή λίστα αναφορών και στατιστικών, με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση του τμήματος προσωπικού και της μισθοδοσίας.

Οι προϊστάμενοι της κάθε διεύθυνσης έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία παρουσιών του τομέα ευθύνης τους, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο την διαθεσιμότητα  του προσωπικού, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για κρίσιμες διευθύνσεις.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply