Πιστοποίηση στην Επιχειρησιακή Συνέχεια από την OTEAcademy

0

Η ΟΤΕΑcademy, πιστοποιημένος συνεργάτης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων εκπαίδευσης, εγκαινιάζει μια νέα αποκλειστική συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης Βρετανικό Οργανισμό Business Continuity Institute (BCI), κάνοντας εφικτή για πρώτη φορά στην Ελλάδα την κατάρτιση στελεχών στη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity Management).

logo_OTEAcademy

Η συνεργασία με το BCI εμπλουτίζει αποτελεσματικά το υψηλής ποιότητας πιστοποιημένο  πρόγραμμα της OTEAcademy, παρέχοντας στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στην Επιχειρησιακή Συνέχεια και πιστοποίηση από έναν διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης στην Επιχειρησιακή Συνέχεια απευθύνεται σε στελέχη ελληνικών και ξένων εταιρειών που επιθυμούν να ενισχύσουν την εργασιακή εμπειρία τους στην Επιχειρησιακή Συνέχεια, τη Διαχείριση Κινδύνων, τη Διαχείριση Εκτάκτων Αναγκών, την Αντιμετώπιση Καταστροφών, την Ασφάλεια, τις Λειτουργίες, τη Συντήρηση.

Η Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνέχειας αποτελεί έναν από τους πλέον κρίσιμους παράγοντες για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Στοχεύει στην εξασφάλιση της οργανωτικής επάρκειας και ανθεκτικότητας, που διασφαλίζει τη φήμη, το όνομα αλλά και τα συμφέροντα των stakeholders της εταιρείας. Πρόκειται για μια ολιστική διαδικασία που εντοπίζει πιθανούς κινδύνους και τον αντίκτυπό τους στην εύρυθμη επιχειρησιακή λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα παρέχει το κατάλληλο πλαίσιο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων τους.

Share.

Leave A Reply